Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #386 üzenetére
Sajnos egyelőre nem támogatja közvetlenül az OTP kártyát. Én úgy oldottam meg, hogy regisztráltam egy Curve kártyát, abba tettem be az OTP kártyát és azt már tudod használni GPay-jel. Elfogadja az OTP virtuálisat is és azzal is tudsz vásárolni boltban. De ha bátor vagy, akkor a fő bankkártyádat is meg tudod adni. Regisztráció után azonnal működik, szóval nem kell megvárnod a fizikai kártyát. Ha valamelyik jutuber videója alól választasz linket, akkor pénzt is adnak. Én a Tech2 Laci linkjét használtam, 10 £-ot adnak bónuszként. Az első vásárlás után jóváírják a 10£-ot.
-
Good_boy
kezdő
válasz
FuRiONight #383 üzenetére
Az NFC-ben állítsd át a fizetés módját a Simple-re! Mert gondolom a Gpay-en maradt.
Amúgy sokan írták, hogy megbízhatóbb a Gpay mint a Simple. Nekem már vagy kétszer hiúsult meg a fizetés, pedig csak 2 hete tesztelgetem. Igaz, az szokott a baj lenni, hogy túl rövid ideig tartom ott. Csippanás után mindjárt elveszem. Bár a Simple-nél is ezt csinálom és ott nem volt ebből gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest