Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feliks

senior tag

válasz feri95 #143 üzenetére

Ebben igazad van.. Ha nálad olyan lett pár hónap után, akkor az tényleg gáz. egyik haverom mesélte, hogy az S2-ese 30cm eséstől szétpattant kijelzővel figyelt a földön, így kimondhatjuk, hogy nekem eddig oltári mázlim volt a Samsungokkal.. :DDD
    Nekem se kopás, se törés, semmi. Jó, a Spica-mat annó többet vittem szervízbe mint ahány karaktert leütök egy posztnál, de ezenkívül mind rendben volt..
    Igen, NexusOne a maga korában jó telefon volt, de azért már eléggé eljárt felette az idő.. Mostani HTC-kből viszont nem tudnék olyat mondani, amire elégedetten hümmögnék, hogy ez biza kell nekem..
    Mert ugye a tavalyiak eléggé rosszak lettek tervezés szempontjából, az idei palettából meg van a :
    One V: ami gyenge és kicsi nekem
    One S: utálom h cserélhetetlen az akksi, de mivel ez bőven kibír egy napot, ezért még meg is vetttem volna, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy a 16Gb-ből kevesebb mint 10Gb felhasználható adatoknak (Nexus S és G-Nex esetében ez több mint +3Gb-vel több, és mivel bővíthetetlen, néha még így is kevés, én pl pont elférek rajta, és marad még 100Mb..)
    One X: ami úgy merül, hogy egy ügyesebb ember kis túlzással pislogás nélkül végignézheti ahogy 100-ról 0ra esik az akksi. :DDD Jó, persze ez így poén, a többi telefon sem bírja valami izmosan, de egy G-Nexbe veszek egy 2000-res gyárit, és minden meg van oldva. Itt meg anyázhatok a HTC-re és remélhetem, hogy valaki elviszi, és vehetek helyette mást.. Érdekes történetem ezzel kapcsolatban, hogy nálam egy 1X sikerrel lemerült egy hajnal6- másnap hajnal2ig időszak alatt háromszor.. Ebből egy a saját akksija volt, és kétszer feltöltöttem maxra az úti Ghoo külső akksimmal.. A G-Nex meg hasonló strapával éppencsak, de kibírja egy töltéssel, pedig azért az sem egy ultragagyi gépezet, és Mobilarénás tesztben még szidták is hogy nagyon merül.. Mondjuk ezért is adják már egyre gyakrabban a négy(OFF)(+1)(/OFF)magos szörnyet 100k magasságában használtan..

• feliks

senior tag

válasz feri95 #135 üzenetére

Nekem is van némi mobilos tapasztalatom(erről a logoutomon tájékozódhatsz ha érdekel), de azért nem merném ennyire lehúzni a samsungot, pláne nem egy GS2 kapcsán... :U Egyébként írod, hogy a htc "jó minőségű, szép telefonokad ad ki". Volt sajnos szerencsém Sensationhöz, ízlés kérdése, de az minden volt csak szép nem azzal a förtelmes hátlappal amit rásza.. akarom mondani ráterveztek a HTC-sek.. Mondjuk baromira masszívnak tűnt, de előbb legyen szép és jó egy telefon, és csak utána masszív.. :)Persze nem átlagos, mondjuk az incredible s vagy One X tényleg szép ,de azért nem igaz ez mindre. Minőségről meg hasonló tapasztalataim voltak. Dobálja a wifit, porosodik a kijelző (hivatalosan javították, de ebbe inkább nem mennék bele), az akku zsebben lemerült fél nap alatt, és az ICS-e minden bootkor elkezdett "optimalizálni", mintha frissítettem volna éppen egy régebbi verzióról..
    Ellenben Volt S1-em, gagyi anyagokból volt, de egyszer nem volt gondom vele(gyári rom ócska volt, de az cserélhető, ahogy te is említetted) Volt S2-m, kicsit aggódtam hogy sérülékeny lehet, de a mozgólépcsőn leborulást túlélte, így nem annyira sérülékeny az sem. Ezenkívül volt Nexus S-em, ami hibátlan mindenben úgy ahogy van, és most egy G-Nexet koptatok, amiben szintúgy nincs semmi hiba, vagy működési rendellenesség. Ja, és kibír másfél két napot, nagyobb kijelzővel mint a Sensation.. ;)

Nem akarom védeni a Samsungot, mert borzalom hogy minden telefonjuk egyforma, és kopogós műanyag, de tekintve hogy jó cuccokat gyártanak, azért nem kéne ennyire lehúzni.. :U

• Cyberpunk

félisten

válasz feri95 #135 üzenetére

Nem biztos! A Samsungban a jó a nyílt bootloader, meg hogy amit fellkap a közösség arra jönnek is rendesen a főzött romok. De nem mindenre, s nem mindenki áll neki főzőcskézni, vagy custom romokkat pakolgatni a készülékére. Jó ez egy geek fórum itt a többség él ezzel, de sokan nem akarnak/tudnak/mernek ezzel foglalkozni. Na nekik kell a gyári, meg nekünk, hogy legyen valami alapnak amiből aztán lehet főzni.

Új hozzászólás Aktív témák