- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Én 2 dolog miatt, egyrészt az A1-en tapasztaltam először a proximity szenzor problémát amit ahogy olvasom, azóta sem tudott elhagyni a Xiaomi, ami azért is vicces, mert a probléma oka teljesen nyilvánvaló, túl messze van a szenzor a telefon középvonalától. Ez persze nem érint mindenkit, mert erősen függ attól, hogy tartod a telefont, így könnyű azt mondani, h user error, ami persze orbitális baromság.
A másik probléma sokkal kevesebbeknek volt gond, de mégis ez mutatja igazán az egész One-hoz meg a frissítéshez való hozzáállásukat: a VoLTE hol megvolt, hol szó nélkül kikerült a készülékből. Ettől mondjuk senki nem vágja fel az ereit, csakhogy ahol én lakom, a T-nek a 4g-je messze stabilabb mint a 2 és 3g, így csak annyit vettem észre, h frissítés után képtelen voltam itthon úgy telefonálni, h legalább egy percig ne szakadjon meg a vonal, plusz rendszeresen jöttek az sms-ek, a nem fogadott hívásokról ami többnyire ki sem csengtek mert már addigra megszakadt a hívás.
Így amikor pár havi bugfix után még mindig nem tették vissza a VoLTE-t, búcsút mondtam a kis A1-nek és jelen állapotig a márkának is. -
darvinya
titán
Én sem, és asszony sem panaszkodott rá a hangszóróra.
Az igaz volt, hogy ha rosszul tartottad, akkor erősen halkult.
De ez az összes új telefonnál ilyen.
Mostani Mi8Pro-nál is ez van.
A2-t sem azért cseréltem le, mert nem szerettem, hanem asszony egy darabig használta A2-öm, mert A1 aksiját cserélnem kellett.
Ekkor vettem Mi8Pro-t, amit akkora bukóval tudnám eladni, hogy inkább A2-t adtam el. -
natë
nagyúr
Ők is a német oldal feltételezésére cuppantak rá. Szegény germán szerző ugye írt is a cikke végére, hogy részéről csak egy tipp, de tök jó, hogy mindenki rágerjedt és biztosnak hozza le.
"Neither has the Chinese company claimed that it will abandon the Android One program, yet."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest