- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
dízelracer #89 üzenetére
Említettem egy szóval is, hogy warezoljátok le az első részt? Nem kell beszámolni róla, ki honnan szedi le, aki játszani akar vele. Ha te folyton az OA-t hozod fel, attól még nem fog nekem megtetszeni. Az első rész több régi szép emléket juttat eszembe, mint egy Q3 vagy OA.
-
dízelracer
őstag
válasz
JetiRulez #88 üzenetére
Akkor most warezolja le mindenki a quake első részét vagy mi? Az OA legalább ingyen legálisan letölthető. A quake3 szerintem 2010végén már elég retró játéknak számít ráadásul a legismertebb multi fps. Ez meg 1:1 az csak más a címe.
P4 notin 32mega vram-al éjszakákon át toltam anno.
-
JetiRulez
őstag
Ami szerverlistát Én linkeltem, azok közül nagyon sokra nem enged csatlakozni. Vagy valami hibát ír, vagy nem tud letölteni valamit.
Megnézem, hogy a Te listádon mik vannak. Ma már nem érek rá.dízelracer:
Talán azért, mert ez a Retro múltigéming téma és nekem a Quake sorozatból csak az első rész tetszik. -
madstunt
addikt
válasz
JetiRulez #85 üzenetére
fúh én úgyemlékszem volt valami
amúgy vannak rendesen még Q1 szerók, itt is van pár például:
http://www.gametracker.com/search/qw/ -
JetiRulez
őstag
Délelőtt gondoltam egyet és felraktam a régi QuakeWorld klienst próba-cseresznye alapon. Nem bíztam benne teljesen, hogy működik, elvégre 1999-es a legfrissebb verzió. Ennek ellenére mégis találtam működő szervereket minimális jelenléttel. 1-2-re fel tudtam menni, de örülnék neki, ha többen is lennénk vagy csinálhatnánk egy saját szervert is. Kinek volna kedve Quakezni egy kicsit?
Annyi negatívum van benne, hogy irtózatos csiga tempóban rántja le az egyéni szerverekhez a szükséges fájlokat.
Nincs valami fejlettebb kliens a Quake-hez? Inkább így kérdem, mert Én nem találtam ilyet. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
dízelracer #81 üzenetére
Hétvégén vár a munka, de majd valahogy megoldjuk...
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
dízelracer #76 üzenetére
Benne vagy egy OA-ban? Aki akar még jöhet, de a BOT-ok pótolják az üres helyeket
-
dízelracer
őstag
MoHAA valaki?
-
madstunt
addikt
kijöttem, mire visszapróbáltam menni folyton connection lostolt
-
e=mc²
őstag
Re-Volt?!
Openttd?
Cs 1.5?
Half-life 1 deathmach?
Heroes 2/3? -
Hasek
Közösségépítő
Hát ez nem jött össze...
OpenArena-zni valaki? Quake3 alap, csak ingyenes.
-
ABE
őstag
Már hárman vagyunk NFS5-re, de befér még ember.
-
ABE
őstag
Azok számára, akiknek NFS5-ben nincs kedvük/idejük ismét végigcsinálni a karriert, de szeretnének autót tuningolni, itt egy savegame generátor: [link]
Ezzel tetszőleges nevet lehet generálni, ami tartalmazni fogja a garázsban az összes létező autót, plusz evolution módban egy csomó lóvét, tehát egyedi tuningra is lehetőség nyílik. Használjátok egészséggel!
-
ABE
őstag
Ajánlanám még az 1nsane nevű játékot hálózatban, vagy ha van ötletek, dobjátok be (pl. FIFA, Unreal, OFP, stb.). Arra legyetek figyelemmel, hogy régebbi laptoppal nyomom, meg ha már retro multigéming, legyünk hűek az elnevezéshez.
-
ABE
őstag
Zsíroskenyér volt a tegnapi menet, remélem ma is lesz verseny. De mire rájöttünk, hogy miért nem indult az elején (rossz IP címet adtunk meg, a játékok verziószáma nem passzolt)... Ha valaki csatlakozna, én ma este leszek fent, meg valószínűleg madstunt is, gyertek csak.
De arra ügyeljetek, hogy a játéknak melyik verzióját veszitek meg, mert ha nem egyeznek, akkor nem tudnak csatlakozni.
A hálózati játékhoz ezt használjuk: LogMeIn Hamachi
A belépéshez továbbra is:
szoba: retromultigeming
pass: rundmc1986Az NFS5-höz gyárilag hiányzó autók innen letölthetők: [link]
-
ABE
őstag
Valaki egy NFS5-öt?
-
madstunt
addikt
Este NFS 4 vagy 5 valaki?
-
dízelracer
őstag
Egy kis Red Faction vagy MoH:AA lövöldözés valakit érdekelne?
-
danih
veterán
Doom-ban én benne volnék egyébként!
-
classicph
csendes tag
Rendben!
Van itthon még egy régi gépem. Talán 350Mhz-es Pentium2. Videókártyát nem tudom mennyire kell neki vagy mekkora? :S -
JetiRulez
őstag
Nem kedveltem soha, sem a 2D-s GTA epizódokat, se az NFS sorozatot.
Ellenben hány topicban felvetettem már, hogy jöhetne valaki hentelni Doom-ban, de senkinek nem keltettem fel az érdeklődését. ZDaemon vagy Skulltag kliens kell hozzá és eredeti WAD fájl.
Tavaly, nyári szünetben Én öcsémmel játszottam Redneck Rampage-et és Blood-ot hálózaton, de folyton szétcsúszott a szinkronizáció.
A Vice City volt még kedvenc, de a GTA multiknál (SA-MP-ban is) mindig nagy volt a ping és egy egész láda lőszert kellett beleereszteni egy emberbe.
-
madstunt
addikt
nah kerekedet egy kis NFS5özés makraipeter kollégával.
GTAhoz annyi infó hogy a játékot sajna mindenképp korhű hardveren kell futattani az eredményes játékélményhez. erősebb hardveren sebességproblémák vannak..
Sokakat kidobál a GTA induláskor az első után mert az egyik fájl meghibásodik. a problémára egy korábbi hszemben linkelt oldal leírja a javítási lehetőségeket
-
classicph
csendes tag
Felraktam XP-re de valami hibával el sem indul
-
madstunt
addikt
ma nem sikerült játszani de nem adjuk fel
-
makraipeter1
tag
én is beléptem a hamachi szobába
-
madstunt
addikt
nekem is marha lassú frame limiterrel... próbálok megoldást keresni egyelőre
legközelebb vasárnap tudunk a dologra visszatérni mert holnap meg holnapután lekapcsolom az agyam szinen.amúgy a hamachi egyszerű állat. letöltöd a LogMeIn Hamachi nevű programot feltelepíted majd miután elindul beállítod a géped nevét és rányomsz hogy csatlakozni akarsz egy hálózatba ott beírod amitt lentebb megadtam
-
madstunt
addikt
up?
-
madstunt
addikt
ma este 21 fele? egy kis gta hamachin keresztül?
-
danih
veterán
Na lesz valami, vagy ez is egy ilyen pillanatnyi nosztalgiázós fellángolás volt?
Javaslom a poszt-toló csináljon hamachi csoportot. -
szente
addikt
ha lesz valami ilyesmi össze röffenés,akkor szóljatok nyugodtan,benne vagyok én is!
-
madstunt
addikt
gyün lefele az eredeti ingyenes gétéja
-
szablya
aktív tag
NFS4-be Hamachival benne vagyok!
-
madstunt
addikt
már így neten? sose próbáltam online mert nem volt ezelött olyan aki úgy akart velem játszani hogy nem volt benne a helyi lanban, hamacsis problémát két sör közt említett két jóbarátom is.LANba viszont próbáltam jópárszor jó is nagyon
GAT1es témához meg:
ezt érdemes lesz elötte áttanulmányozni de állítólag vista alatt se volt sok problémája:
[link] -
madstunt
addikt
Annyi tuti hogy például a RA2 mindenképp kiesik ha csak össze nem röffenünk mert hamachin valamiért eszméletlen lassú
Hmm a GTA1 igen csak tekeri a fantáziám sose multiztam vele
nameg az enefes is -
szombatitomi
senior tag
Még a GTA SA-MP lenne nagyon nagy, ha többen vagyunk, az óriási móka.
Csak az nem retro.
-
Bling95
őstag
NFS-ben még énis szívesen benne lennék
-
danih
veterán
Én is minden ilyenben benne volnék! GTA, NFS4, akármi.
Kérdés az: lesz-e közülünk olyan aki meg is szervezi
Hamachi a LAN részéhez, TeamSpeak3 pedig a kommunikációhoz és lehetne menni. -
Egy GTA1-ben én is benne lennék.
Bár félek, hogy csak IPX-et támogat, így vista / 7 kizárva...
-
moha21
veterán
NFS 3,4,5 mehet tőlem meg egy kis UT 99 vagy Q3.
ABE: VPN-n lehet tolni szerintem / commodo VPN, hamachi /
-
ABE
őstag
GTA1-nek volt internetes multija? Csak helyi hálózaton próbáltam, de ismét nyomnék egy menetet.
-
czundermák
aktív tag
válasz
szombatitomi #2 üzenetére
nem a 4. a High Stakes
De fasza az is, már igen szép grafikája volt a 3-hoz képest.
-
EczkE
veterán
Támogatom. Esetleg majd Diablo 1.
-
szombatitomi
senior tag
Én benne lennék!
Amúgy melyik is a NFS4? A porsche?
(#1) czundermák: Uu igen.
A 3. részét nagyon szerettem.
-
czundermák
aktív tag
Jól hangzik
Egy kis NFS3-4, half life deathmatch, team fortress classic, és ut 2 bizony nem lenne rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest