- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
dízelracer #89 üzenetére
Említettem egy szóval is, hogy warezoljátok le az első részt? Nem kell beszámolni róla, ki honnan szedi le, aki játszani akar vele. Ha te folyton az OA-t hozod fel, attól még nem fog nekem megtetszeni. Az első rész több régi szép emléket juttat eszembe, mint egy Q3 vagy OA.
-
JetiRulez
őstag
Ami szerverlistát Én linkeltem, azok közül nagyon sokra nem enged csatlakozni. Vagy valami hibát ír, vagy nem tud letölteni valamit.
Megnézem, hogy a Te listádon mik vannak. Ma már nem érek rá.dízelracer:
Talán azért, mert ez a Retro múltigéming téma és nekem a Quake sorozatból csak az első rész tetszik. -
JetiRulez
őstag
Délelőtt gondoltam egyet és felraktam a régi QuakeWorld klienst próba-cseresznye alapon. Nem bíztam benne teljesen, hogy működik, elvégre 1999-es a legfrissebb verzió. Ennek ellenére mégis találtam működő szervereket minimális jelenléttel. 1-2-re fel tudtam menni, de örülnék neki, ha többen is lennénk vagy csinálhatnánk egy saját szervert is. Kinek volna kedve Quakezni egy kicsit?
Annyi negatívum van benne, hogy irtózatos csiga tempóban rántja le az egyéni szerverekhez a szükséges fájlokat.
Nincs valami fejlettebb kliens a Quake-hez? Inkább így kérdem, mert Én nem találtam ilyet. -
JetiRulez
őstag
Nem kedveltem soha, sem a 2D-s GTA epizódokat, se az NFS sorozatot.
Ellenben hány topicban felvetettem már, hogy jöhetne valaki hentelni Doom-ban, de senkinek nem keltettem fel az érdeklődését. ZDaemon vagy Skulltag kliens kell hozzá és eredeti WAD fájl.
Tavaly, nyári szünetben Én öcsémmel játszottam Redneck Rampage-et és Blood-ot hálózaton, de folyton szétcsúszott a szinkronizáció.
A Vice City volt még kedvenc, de a GTA multiknál (SA-MP-ban is) mindig nagy volt a ping és egy egész láda lőszert kellett beleereszteni egy emberbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest