- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laceszgamer #17 üzenetére
Pedig lenne rá forrásuk és saját stúdiójuk is, csak nagyon belekényelmesedtek a piaci helyzetükbe.
A Steammachine eredetileg jó koncepció volt, csak ott rontották el, hogy számtalan konfiguráció volt, ráadásul túl drágán és nem létezett „A Steammachine”. Egyszerűen akiknek szánták, nekik már volt PC-jük, eltévesztették a célcsoportot. A konzolos játékosokat kellett volna megcélozni vele és áthozni a Steam platformra. Ja és SteamOS-en rosszabbul futottak a játékok, mint Windowson, ami szintén vicc. Az ember azt gondolná, egy ilyen nagy cég biztos nem tud így egy terméket elrontani, aztán pofára esik. Nagyon mérges vagyok a Valvera, mert annyi potenciál volt bennük.
(#19) laceszgamer Ezért is gondolom úgy utólag, hogy mégis csak örülök az Epic Game Storenak. Hátha mégis beválik nekik, s felébresztik a Valve-ot „csipkerózsika álmából”. Tulajdonképp bármikor lehetőségük lenne újra megpróbálni, a Steam OS-t továbbra is fejlesztik ahogy látom, csak egy normális hardvert kéne mögé rakni versenyképes áron és nagy marketinggel.
-
Nekem is ez jutott eszembe. De hát a konkurenciánál nem igen kerülhet többe, mert a fene sem venné meg. Szóval kb. ugyanolyan áron miért ne?
Nekem amúgy kifejezetten tetszik, tetszik rajta, hogy mernek valami mással próbálkozni. Nem tudom miért kell mindjárt leszólni egyeseknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest