- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Így igaz, hibák mindenhol előfordulnak, de a felhasználó az adott termék árkategóriájától/előzetesen kialakított képétől függően tolerálja azt a bizonyos hibát.
Gondolok itt pl. arra, hogyha én beruházok egy alsó kategóriás fs notira, ami megvárja a jótállási időt, majd besz@rik, felbosszant, de elintézem egy "olcsó húsnak..." mondattal. Na de ha én súlyos DeákFecókért megvásárolok egy agyonhypolt MAC-et, amit minden MAC fan istenít, majd besz@rik, lehet, hogy elhagyja a számat pár ku.va anyja...
Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam.Természetesen a fentiek kicsit ki vannak sarkítva. Sok tényezőt lehetne még figyelembe venni.
-
N4ri87
senior tag
-
N4ri87
senior tag
Hasonló tudású gépet szerintem simán lehet kapni 266K körül. Az össze szerelés minőségével nem vitázom, mert tény, hogy almásék hibátlanul szerelik a ketyeréiket. Az akkus üzemidő meg nekem már annyira nem fontos. Notit akkor vettem, amikor sokat utaztam az iskola miatt, akkor viszont megelégedtem a 2-3+ óra üzemidővel. Aláírom, volt, amikor kevés volt a 3 óra is, de így, hogy most már sokkal kevesebbet utazom, nekem tök felesleges még a 6 órás üzemidő is.
szerk:
joey20:
Ezt még tegnap én is észre vettem, de úgy voltam vele, hogy aki 300K-t kiad egy notira, annak már nem az a kb. 35 rugó fog fájni -
N4ri87
senior tag
Az itt hozzá szólóknál érdemes megnézni a "cuccok"at
Poén. Kíváncsi vagyok, hogy melyik blog bejegyzés után kerekedik egy MAC vs PC vita
Egyébként ezt a MAC blogot rendszeresen olvasom és jókat röhögök, annak ellenére, hogy nem szeretem almásékat.
szerk:
Egyébként most így elgondolkodva, hogy mire használom a notimat, nem lennék rest kipróbálni egy ilyen fehér deszkát. Na de azért az asztalit nem cserélném MAC-re semmi pénzértszerk2:
Hoppácska. Kicsit így álmodozva megnéztem, hogy mibe is fájna egy új MacBook. Mindjárt máshogy gondolkozom... Kövezzetek meg, de attól, hogy "MAC feeling", meg fehér meg miegymás, ennyit akkor sem ér. Még úgy sem, ha maga Steve Jobs hozza házhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged