- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Serintem azt irtál
Én pont ugyanannyira tolerálok bárminek bármilyen hibát. Nemnagyon
Hozzáteszem biztosan lehet sok Macet látni beszarni, főleg ha mozog szerviz közelében az ember. Ott aztán biztos nem nehéz. De én ismerősök közt, vagy akár itt a fórumon nem sokat hallottam még. Ellentétben mondjuk a Seagate vinyók néhány mostani szériájával pl...
Mielőtt elkezdetek majd módszeresen szétszedni, leszögezem, hogy ez semmit nem jelent, és a lehető legkomolyabban mondom, hogy nem arra akarok utalni, hogy ezek aztn soha el nem romlanak. Francokat nem! Biztos elromlanak. De számomra megnyugtató, hogy nem találkozok sok ilyen irányú tapasztalattal.
Tudok egyébként mesélni egy kedves történetet a szintén egészen súlyos Deákokért vett 13" Studio XPS bőrboritású aluminium, meg mittoménmiből készült Dell notiról, amit zsinórban 3x kellett kicseréltetnünk eg yvevőnek, mert elengedte a kijelző plexijét a ragasztás! (sic!) kb 3 óra használat után. Lehet hogy az is egy szerencsétlen eset volt,de hogy én olyan gépért pénzt nem adnék ki az biztos
-
oO7
őstag
Egyszerűen sajnos a design messzemenőkig a minőség rovására megy...
pl csuklónál vágó élek... vagy szanaszét melegedő macbook pro -k (ventilátor alacsony fordulaton járatva, hogy halk legyen meg gyakorlatilag szellőző nyílás nélküli ház, hogy szép legyen)... vagy ami nem olyan rég volt, hogy akksi nélkül leszabályozza a gép az órajelét mert a tápegység nem feltétlenül tud elegendő energiát adni mert kicsit alulméretezték, hogy "kicsi trendi" legyen... vagy hozhatnám az új imac szériát is aminek a képernyője egy csomó esetben repedt volt (gondolom nem volt megfelelő merevítés de a vékonyságot tartani kellett)...Csak egy pár ami így hirtelen eszembe jutott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged