- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem nagyon az volt az érzésem, hogy hülyének nézel, sorry, no offense.
Rossz beidegződés, mert eddig kb. mindig az volt, hogy ha hiányoltunk valamit, jött egy Mac expert és jól megmondta, hogy minden így tökéletes és mi gondolkodunk hülyén, amiért valamit máshogy akarunk. De a te hozzászólásod nem volt ilyen, jogos, tényleg bocs.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezen mit nem lehetett érteni, már bocs? Amikor a regisztrációnál (értsd: első bekapcsolás után) kellett kiválasztanom az internethálózatot, nem tudtam felmenni a sajátomra, mivel akkor még nem érhető el a system preferences. Tehát ki kellett választanom, hogy nem csatlakozom az internetre, majd utána végig tudtam nyomni azt a folyamatot, amit te is leírtál, nem okozott gondot, de ez akkor is egy kis anomália.
Mindenesetre másnak remélhetőleg hasznos lesz a leírás, bár szerintem marha logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest