Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
Nyugdíjas #212 üzenetére
Aha, na persze, ez legalább nem sértő, az érdekes, a beteg vagy na ez már igen, nem nem gyűlölöm a Mac-et, mert miért is tenném, csak a Magyar árakat, meg a hozzá tartózó kamu marketinget, de ezt már leírtam sokszor. Zsigeri nem nem az, én nem vagyok semmilyen fanclubbnak sem rejtett sem nyulvános tagja, ami ugye kitalálod, itt egy két emberre nem mondható el. Szerintem pedig, ha úgy a volág 6 % aki igazán jónak tart valamit, vagy képesmegfizetni, akkor valóban, én vagyok a beteg, nem más. Valamint Linuxot használok, mégsem próbálm bebizonyítani, hogy ez a világ, hogy is van "legfejlettebb" operációs rendszere, ja és nem akarom rátukmálni senkire sem, mindenféle félreveeztő marketinggel, ha kell ha nem. Na ha szerinted ez gyűlölet, ja nem bocs zsigeri gyűlölet, akkor valami komoly gond van de nem nálam.
(#213) Alex91 :
Hát persze, mi más. De lagalább jót nevetsz nem.
Mert én igen. Na nem a MAc-en.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy az összegző bejegyzés, melyben leírjuk, hogy nekünk megérte-e váltani.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- iPad topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Windows 11
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest