- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
hát én azért megnéznék pár képet a dobozról, csomagolásról, gépről, tartozékokról stb, énmár csak ilyen vizuális típus vagyok
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
HavocS
senior tag
Érdekes ez a touchpad mánia, én mondjuk egy kicsi, de multitouchos és amúgy (a gombokat kivéve amiket sose használok, hiszen így 1 ujj bal, 2 ujj középső, 3 ujj jobb klikk) nagyon jó (eee 1000h)-t is meg egy Wacom Bamboo-t is használok de egyszerűen szerintem ez nem méret kérdése. Lehet hogy csak én vagyok béna, mert egeret 10 éve markolászok, touchpadet meg csak 2, de egy egyszerűen úgy érzem hogy egy touchpaddel nem lehet olyan gyorsan dolgozni mint egérrel. Persze biztos lenne olyan, aki ebben megcáfolna gyakorlatban
-
^Clown
addikt
Hajrá X40 Amúgy pedig használd egészséggel
-
hemaka
nagyúr
azért egy macbook csak mekbuk, sznobéria ide, vagy oda... már csak az oprendszer és az igényes összeszerelés miatt is megéri a felárat + erre jön még rá az, hogy Apple tulaj vagyok...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz Sunabouzu #37 üzenetére
Miért rózsaszín? Elolvastad? Ha már a címig eljutottál volna... na, mindegy is.
Egyébként is: magánemberként hadd blogoljak már arról, amiről akarok, basszus. A cikkeinket és a híreinken (tehát a Mobilarena tartalmán) ez fikarcnyit sem változtat, ez egy MOBILOS oldal, tudod, amin van egy NEM MOBILOS blog. Amit a többi naplóhoz hasonlóan szintén nem kötelező olvasni, nem villannak a képedbe 50 pixeles betűkkel, nincsenek reklámozva a tartalmi oldalakon, annyit kell csak tenned, hogy nem kattintasz rá a "blogok" gombra és ennyi, történet vége.
[ Szerkesztve ]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Marha jó ötlet, csak így elsőre megvalósíthatatlannak tűnik. Akkor lenne fair a dolog, ha találnánk valakit, aki sosem használt még Windowst, vagy legalábbis a Windows 95 óta nem. Ismer itt valaki ilyen embert?
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Kumite
aktív tag
válasz Sunabouzu #37 üzenetére
A blog íróinak / szerkesztőinek:
Nem lehetne olyat, hogy a szkeptikus viszi a mac-et, a macaddict meg kap egy win7-es notit ugyanolyan teljesítménnyel?
Szerintem az lenne az igazán jó tesztelés, persze ha mindketten ugyanakkora fenntartásokkal állnak hozzá, mint a másik, nem többel, nem kevesebbel. -
D@niel
addikt
válasz PowerBuldog #38 üzenetére
törzsolvasó újoncként, háááát... senior rangomat porig alázták
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
-
Sunabouzu
csendes tag
Gusztustalan marketingakció ez az egész történet, hogy már a mobilarénán is ezt a rózsaszín appleprideot kell olvasni. Ha ez tényleg így fog menni, akkor törlöm az rss-ből a fenébe az oldalt, és olvasok HWSW-t. Egy törzsolvasóval kevesebb.
Schnauzbart ist horizontale Aufrufezeichen!
-
Dr. Oid
aktív tag
hogy mondjam udvariasan, hogy lol?
-
Badman 4ever
őstag
Nem is azt mondtam, hogy nagy gémerként a játékhoz kell az egér, hanem, hogy ha rájön az emberre a "most játszok egy kicsit a Counter Strike-al" érzés, akkor jól jön az egér.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
D@niel
addikt
Te jó ég, ez a cím.....
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
-
joey04
titán
válasz Badman 4ever #31 üzenetére
én pont azért bizonytalankodok a teljes váltás kapcsán, mert néha játszogatok, de egyre ritkábban. szerintem macen nem sokan játszanak... ja és a laptop sem játékra való szvsz, mindegy milyen rendszer van rajta. sírva röhögök a sok "gamer" laptopon. a képszerkesztős példa az jobb, ott valóban kellhet egér.
-
<NewL>
addikt
válasz Badman 4ever #31 üzenetére
nem játszok,szóval engem nem érdekel
2K egy egér
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Badman 4ever
őstag
És akkor hogy játszol bármit is, nem hiszem, hogy egy FPS-el nyerő ha touchpaddal játszol.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Valzor
aktív tag
Eddig nagyon jó a blog Bog, ha ez az írásod szélsőséges, akkor írj mindig szélsőségesen és persze reggel
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Google Pixel 9 | Garmin Vivoactive 4
-
<NewL>
addikt
egy unibody alu laptopot nem mondanék mindennapinak.
és tényleg vannak jó dobozai az Apple-nek de vannak elég igénytelen kis semmitmondó csomagolásai is. pl az iPhone doboza brutaljól néz ki,a 45K-s iPodok doboza meg förtelmesen igénytelen (de azért a fiókban őrizgetek párat azokból is)
There's an app for that
-
Norbi21
senior tag
Nagyon jó lett az írás, a belső vívódása . Kíváncsi leszek a folytatásra
-
TazLeacher
nagyúr
Érdekes, és kíváncsi vagyok a továbbiakra. Eddig én is így voltam vele: nem igazán ismerem, de nem is akarom, tök jól elvagyok a PC-vel. Amíg ez megfelel, addig minek vegyek 2x annyiért egy olyat, ami lehet nem is fog tetszeni. Kíváncsi vagyok mi fog neked kisülni belőle.
-
fi:zi'k
nagyúr
Nekem is tönkre ment. Illetve még szól, de a jobb oldal kb 30%-on illetve az a puha gumi le(f)oszlott róla.
Eszemben nem volt gyárival pótolni.#20 Alex91
Ez a baj, hogy azt hiteti el, hogy nem mindennapi, pedig az.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
<NewL>
addikt
elsősorban
egér? he? mi a lóheréért van akkora touchpad rajta,az már majdnemhogy jobb mint egy egér. legalábbis amikor próbálgattam egyik barátomét nem éreztem ,hogy egy pillanatra is kellene mellé egér. az átlagos tp mérethez annál inkább
azt meg ,hogy vágja a kezed,több oldalon is olvastam volt aki lereszelte
ja és az eggyel erősebb gépben,a nagyobb procisban van billentyűzetvilágítás. olcsóbb húsnak higabb a leve
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
joey04
titán
remélem nem indítok itt pöcöegér vs touchpad vitát
huh ezen a fórumon már erről is volt (van) vita?? omg16: én biztos csak apple cuccot vennék apple termékhez, vagy az arra nagyon hajazót, nem a külvilág és mások miatt, meg mutogatás végett, hanem a saját szépérzékem miatt.
-
Alex91
félisten
Azert elmondanam, ha valaki meg nem bontott fel Apple cuccot, hogy mar a termek csomagolas is valami lenyugozo ! Az is meg van szepen tervezve, jol nez ki, es meg a csomagolas is igenyes, szerintem... Mar amikor az ember kibontja, erzi, hogy nem mindennapi cuccot fog mindjart a kezeben tartani .
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
C^^
őstag
Egy "logikai-fps". Jópofa, én is szívesen játszottam vele.
Szerk.: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
Kumite
aktív tag
Tuti olvasni fogom ezt a a blogot, mert teljesen ugyanígy "gondolok" én is az Applere és a fanboyokra. Plusz 1-2 hete ment tönkre a shuffle-om fülese, volt elfekvőben egy Sony, és kb ugyanígy játszódott le a fejemben, hogy vegyek-e hozzá passzoló fülest. Nem vettem
-
BloodyEddie
őstag
Bog, ez szinte művészi cikk
-
Magimano
aktív tag
A címre az elején picit morc lettem, aztán ahogy olvastam elmúlt a morcosság.
csak így tovább.
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
Liudvikas
tag
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
Na ja. 15.000 forintért kapsz egy 800dpi-s optikai szappantartót, amin egy borsóméretű görgő is van.de körbeforog. aha. én inkább egy G5öst választottam, igaz drágább volt 3e Ft-tal
-
joey04
titán
nekem a macbook volt az egyetlen laptop, aminél nem akartam egeret használni, a touchpad (nekem) maga volt a tökéletesség, sokszor kényelmesebbnek tűnt, mint egy egér.
-
papi77
addikt
Korrekt...
Ez nagyon tetszett: "Hööe? Nana. Ésszel. Jó lesz az a Logitech."Az első: NOKIA 1611
-
eeXaa
addikt
....ha ingyen kaptad, v. legalább féláron, akkor nem.....
-
PowerBuldog
veterán
Na ja. Egy egér meg billentyű Appléknél kb arany árban megy.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest