- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
hát én azért megnéznék pár képet a dobozról, csomagolásról, gépről, tartozékokról stb, énmár csak ilyen vizuális típus vagyok
-
HavocS
senior tag
Érdekes ez a touchpad mánia, én mondjuk egy kicsi, de multitouchos és amúgy (a gombokat kivéve amiket sose használok, hiszen így 1 ujj bal, 2 ujj középső, 3 ujj jobb klikk) nagyon jó (eee 1000h)-t is meg egy Wacom Bamboo-t is használok de egyszerűen szerintem ez nem méret kérdése. Lehet hogy csak én vagyok béna, mert egeret 10 éve markolászok, touchpadet meg csak 2, de egy egyszerűen úgy érzem hogy egy touchpaddel nem lehet olyan gyorsan dolgozni mint egérrel. Persze biztos lenne olyan, aki ebben megcáfolna gyakorlatban
-
^Clown
addikt
Hajrá X40
Amúgy pedig használd egészséggel
-
hemaka
nagyúr
azért egy macbook csak mekbuk, sznobéria ide, vagy oda... már csak az oprendszer és az igényes összeszerelés miatt is megéri a felárat + erre jön még rá az, hogy Apple tulaj vagyok...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Sunabouzu #37 üzenetére
Miért rózsaszín? Elolvastad? Ha már a címig eljutottál volna... na, mindegy is.
Egyébként is: magánemberként hadd blogoljak már arról, amiről akarok, basszus. A cikkeinket és a híreinken (tehát a Mobilarena tartalmán) ez fikarcnyit sem változtat, ez egy MOBILOS oldal, tudod, amin van egy NEM MOBILOS blog. Amit a többi naplóhoz hasonlóan szintén nem kötelező olvasni, nem villannak a képedbe 50 pixeles betűkkel, nincsenek reklámozva a tartalmi oldalakon, annyit kell csak tenned, hogy nem kattintasz rá a "blogok" gombra és ennyi, történet vége.
-
Kumite
aktív tag
válasz
Sunabouzu #37 üzenetére
A blog íróinak / szerkesztőinek:
Nem lehetne olyat, hogy a szkeptikus viszi a mac-et, a macaddict meg kap egy win7-es notit ugyanolyan teljesítménnyel?
Szerintem az lenne az igazán jó tesztelés, persze ha mindketten ugyanakkora fenntartásokkal állnak hozzá, mint a másik, nem többel, nem kevesebbel. -
D@niel
addikt
válasz
PowerBuldog #38 üzenetére
törzsolvasó újoncként, háááát...
senior rangomat porig alázták
-
Sunabouzu
csendes tag
Gusztustalan marketingakció ez az egész történet, hogy már a mobilarénán is ezt a rózsaszín appleprideot kell olvasni. Ha ez tényleg így fog menni, akkor törlöm az rss-ből a fenébe az oldalt, és olvasok HWSW-t. Egy törzsolvasóval kevesebb.
-
Dr. Oid
aktív tag
hogy mondjam udvariasan, hogy lol?
-
D@niel
addikt
Te jó ég, ez a cím.....
-
joey04
titán
válasz
Badman 4ever #31 üzenetére
én pont azért bizonytalankodok a teljes váltás kapcsán, mert néha játszogatok, de egyre ritkábban. szerintem macen nem sokan játszanak... ja és a laptop sem játékra való szvsz, mindegy milyen rendszer van rajta. sírva röhögök a sok "gamer" laptopon. a képszerkesztős példa az jobb, ott valóban kellhet egér.
-
<NewL>
addikt
válasz
Badman 4ever #31 üzenetére
nem játszok,szóval engem nem érdekel
2K egy egér
-
Valzor
aktív tag
Eddig nagyon jó a blog
Bog, ha ez az írásod szélsőséges, akkor írj mindig szélsőségesen és persze reggel
-
<NewL>
addikt
egy unibody alu laptopot nem mondanék mindennapinak.
és tényleg vannak jó dobozai az Apple-nek de vannak elég igénytelen kis semmitmondó csomagolásai is. pl az iPhone doboza brutaljól néz ki,a 45K-s iPodok doboza meg förtelmesen igénytelen (de azért a fiókban őrizgetek párat azokból is
)
-
Norbi21
senior tag
Nagyon jó lett az írás, a belső vívódása
. Kíváncsi leszek a folytatásra
-
TazLeacher
nagyúr
Érdekes, és kíváncsi vagyok a továbbiakra. Eddig én is így voltam vele: nem igazán ismerem, de nem is akarom, tök jól elvagyok a PC-vel. Amíg ez megfelel, addig minek vegyek 2x annyiért egy olyat, ami lehet nem is fog tetszeni. Kíváncsi vagyok mi fog neked kisülni belőle.
-
<NewL>
addikt
elsősorban
egér? he? mi a lóheréért van akkora touchpad rajta,az már majdnemhogy jobb mint egy egér. legalábbis amikor próbálgattam egyik barátomét nem éreztem ,hogy egy pillanatra is kellene mellé egér. az átlagos tp mérethez annál inkább
azt meg ,hogy vágja a kezed,több oldalon is olvastam volt aki lereszelte
ja és az eggyel erősebb gépben,a nagyobb procisban van billentyűzetvilágítás. olcsóbb húsnak higabb a leve
-
joey04
titán
remélem nem indítok itt pöcöegér vs touchpad vitát
huh ezen a fórumon már erről is volt (van) vita?? omg16: én biztos csak apple cuccot vennék apple termékhez, vagy az arra nagyon hajazót, nem a külvilág és mások miatt, meg mutogatás végett, hanem a saját szépérzékem miatt.
-
Alex91
félisten
Azert elmondanam, ha valaki meg nem bontott fel Apple cuccot, hogy mar a termek csomagolas is valami lenyugozo
! Az is meg van szepen tervezve, jol nez ki, es meg a csomagolas is igenyes, szerintem... Mar amikor az ember kibontja, erzi, hogy nem mindennapi cuccot fog mindjart a kezeben tartani
.
-
C^^
őstag
Egy "logikai-fps". Jópofa, én is szívesen játszottam vele.
Szerk.: Megelőztek.
-
Kumite
aktív tag
Tuti olvasni fogom ezt a a blogot, mert teljesen ugyanígy "gondolok" én is az Applere és a fanboyokra. Plusz 1-2 hete ment tönkre a shuffle-om fülese, volt elfekvőben egy Sony, és kb ugyanígy játszódott le a fejemben, hogy vegyek-e hozzá passzoló fülest. Nem vettem
-
BloodyEddie
őstag
Bog, ez szinte művészi cikk
-
Magimano
aktív tag
A címre az elején picit morc lettem, aztán ahogy olvastam elmúlt a morcosság.
csak így tovább.
-
Liudvikas
tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Na ja. 15.000 forintért kapsz egy 800dpi-s optikai szappantartót, amin egy borsóméretű görgő is van.de körbeforog. aha. én inkább egy G5öst választottam, igaz drágább volt 3e Ft-tal
-
-
joey04
titán
nekem a macbook volt az egyetlen laptop, aminél nem akartam egeret használni, a touchpad (nekem) maga volt a tökéletesség, sokszor kényelmesebbnek tűnt, mint egy egér.
-
papi77
addikt
Korrekt...
Ez nagyon tetszett: "Hööe? Nana. Ésszel. Jó lesz az a Logitech." -
eeXaa
addikt
....ha ingyen kaptad, v. legalább féláron, akkor nem.....
-
PowerBuldog
veterán
Na ja. Egy egér meg billentyű Appléknél kb arany árban megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest