- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
Teljesen igazad van sajnos. Meg olyan arcok miatt ítélik meg rosszul a jámbor, kompromisszumkereső macest mint Ulkesh... Itt nyávog most is, hogy a win is instabil. A mac is relatív instabil könyörgöm. Ott is vannak olyan fórumok ahol mesélnek az osx összezuhanásról, stb...Nem szabad ennyire csőlátásúnak lenni.
Az meg a másik, hogy nem lehet minden cég multitálentum. Ha már a kocsiknál vagyunk, nincs olyan hogy legjobb. A saab/volvo a legbiztonságosabb, a bmw a legvezethetőbb, a lexus a legkörnyezetbarátabb, de nincs olyan hogy all in one.
Ez igaz a telefonokra-gépekre is, nem lehet mindenben legjobb a mac sem a pc. Elvakult brandimádat... -
D@niel
addikt
"Lehetsz bárki, lehetsz szép, csúnya, gyenge vagy erõs, ha BMW-ben ülsz, külön kategóriát alkotsz az úton. Szemtõl szembe elnézõek, sunyik, megengedõk és a szemedbe mosolyognak, ám a hátad mögött gyûlölnek, leszólnak, a pénzed okát keresik és nem vagy más, mint egy „köcsög BMW-s”."
Én meg ezzel értek egyet!
-
doc
nagyúr
Akkor lenne fair a dolog, ha találnánk valakit, aki sosem használt még Windowst, vagy legalábbis a Windows 95 óta nem.
kb. 6-7 eve nincs a gepeimen windows, nem is hasznaltam, jo leszek?(na jo, egy virtualis XP-m van, egyetlen program alkalmankenti futtatasa miatt, de magat a windowst sosem latom rajta, csak a program gui-jat)
ha adsz ajandekba egy notebookot windows7-tel, szivesen tesztelem es irok rola blogot -
dabadab
titán
"biztos, hogy olyan nagyon drágák a 13 hüvelykes Mac notik?"
A fene tudja. Ez a szubnoti kategória azért szokott ilyen drága lenni, mert könnyű, strapabíró, ergonómikus, miegyéb gépek. A MB-ről eddig az derült ki, hogy (relatíve) nehéz meg vágja az ember kezét (és nincs rajta dokkoló port (meg világítás meg pöcökegér)).
-
törölt tag
én is most vettem új gépet. eredetileg 13"-os méretben akartam, hogy könnyű legyen, de még viszonylag használható kijelzővel (mivel nincs asztali gépem, és egyelőre külső monitorom sem). sajnos pont ebben a méretben nem nagy a választék. az X301 már kifutott modell szinte, és drága is, a Latitude E4300 csak netről rendelhető és marha drága (és egy fasza bundle csomagban adják, aminek a felére szükségem sincs), stb.
a vége az lett, hogy vettem egy T410-et, igaz hogy kicsit nagyobb, de minden van benne, ami nekem kell. 3 év világgari van rá, adtak valami win7-et is hozzá, és 210-ből megvolt. -
PowerBuldog
veterán
-
Magnum_
nagyúr
bár nem engem kérdeztél, de én hasonló felszereltségű, szépségű és több garanciával rendelkező HP Renew 6930p Elitebookot, és a renew miatt sokkal olcsóbban magyar bill.-el (bár az nem az OSX-es, de op.renszer a legtöbb esetben jár hozzá. gazdaságossági okokból. ha annyiért, amennyiért vettem a sajátomat, megkaphattam volna az alu macbookot, és nem 50k lenne a gari kiterjesztés, hanem alapból 2-3év lenne, elgondolkodtam volna rajta
namost ami új ebben a kategóriában, a HP 8440p, az igen, izmosabb ár, Macbook körül mozog, ha nem renew.. -
Kumite
aktív tag
Szerintem még így is érvényes lenne a tesztelés valamennyire, mivel valószínű, hogy anno azért hagyta ott a windowst, mert nem jött be neki a 95/98/xp. És így, pár év mac használat után a win7tel meglátná, hogy ez is olyan oprendszer-e, amit érdemes osx-re cserélnie, vagy nincsenek már meg azok a hibái, amik akkor voltak.
-
Sunabouzu
csendes tag
Mert apple. El.
Talán magánemberként engem is zavarhat, ha nem telefon témájú blog fut egy telefonos "szakmai" oldalon. Én azt hittem, a logout erre van kitalálva. Ez a bejegyzés az RSS-ben ugyanúgy megjelenik, mint akármelyik hír, vagy teszt. Valószínűleg ha nincs benne, fel sem tűnik. Így viszont szerintem joggal érzem úgy, hogy ez is csak egy újabb alkalom, ahol valaki elém próbálja tolni ezt a (elég megosztó) márkát, amit én nem titkoltan nem kedvelek. Jó okom van erre, de nem akarok flémet. Úgy emlékszem, hogy ÉN nem személyeskedtem az előző hozzászólásomban, a nemtetszésemnek adtam hangot, de nem merném állítani, hogy ugyanezt el lehet mondani Rólad is. Ez is az új hullámmal jár?A rangjával nagyra lévő "fórumtársnak" üzenem, hogy nem véletlen nem fórumozok. Van saját, hús-vér életem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest