- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
"expert arcoknak megint nem": ezt sem értem teljesen, mit értesz, illetve kiket értesz expert alatt?! Ha a Terminal nem elég az experteknek, akkor nem tom mi kell nekik.
Igy is van. Énis éppen egy xdmcp-s remote logint hegesztek a linuxos szerveremre. Ugy tünik egész könnyedén megy, de tény, hogy kell az a terminálba pötyögés. Nem beszélve arról, hogy ssh-n pikpakk elérem a szervert alapból, ahot még csak állitani sem kell semmit, csak előkapom a terminalt.Ja, még mielőtt gyanuba keveredek, nem vagyok "expert arc", csak jelzem, hogy terminallal gyak. bármit meg lehet csinálni. Tényleg aládtesznek egy korrekt shellt. Van benne leehetőség bőven.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Vagy ott a pixelmator, ami ugyan nem ingyenes,de nem is drága, simán ki lehet csengetni bárkinek. Én próbálgattam egy időben. Volt pár .psd amivel baja volt. Jellemzően a SmartObjectekkel,de egyébként tökéletesen működött, és volt benne egy rakás dolog ami jobban tetszett, mint a PS.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest