- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Akkor keress ki pár adatot egy valahol kallódó pdf-ből. Ez szerintem nagy hiányossága a Win7-nek!
Nekem van egy raklap pdf dokumentációm különböző tartalommal. Sokszor nem is tudom hol kéne keresni csak egy-két kulcsszó jut az eszembe. Spotlight megtalálja. Tehát a pdf tartalmat is indexeli, sőt ha rendesen kulcsszavazva van a pdf-ben a kép azt is megtalálja neked! -
biker
nagyúr
GOTO #19, mondom, sokan rühellik a katalogizálósdit, evan.
az a baj, ha a "rühellés" átcsap "útálós idiótizmussá" MINDEN BÁNTÁS NÉLKÜL!
mert
- utálom a katalogizálósat, hogy egy program kell a megtekintéshez
- ezért beteszem mindet a Képek mappába, és a mappában mappákban rendszerezem, és keresek egy programot, ami ezt jó képnézegető formában megmutatja
most én vagyok a hülye, ha nem értem, hogy ha van egy erre készített program, ahol mindent megtalálsz, és szerkeszthetsz is profin, akkor miért kell a 3 lépcsős szenvedés?
de mindegy, mindenki úgy szenved, ahogy akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged