- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LTE frekvenciák
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Manapság már szinte mindegyik megy ennyit, ilyen árkategóriában pedig pláne. A legtöbb géphez lehet minimális felárért nagyobb aksit kérni.
Az ki smacbookhoz 56 wattórás aksi jár, dellekhez 84 wattórás
Nem hinném, hogy nem lehetne úgy kialakítani, hogy kényelmesen elérhető legyen az aksi, nem olyan óriási az, mint azt egyesek képzelik.
Az pedig pláne nem valószínű, hogy emiatt garanciavesztés kell, hogy legyen az, ha kiszedi az ember. -
madgie
titán
Akkor másképp: keress ki pár icc fájlt a Spotlight-tal. Nekem nem sikerült, úgy kellett utánanéznem, hová menti a kalibrált profilokat.
Szerk: simán beütöttem, hogy pdf, kihozta az összes C meghajtón lévőt. a többit azért nem, mert azokat nem indexeltetem (én tiltottam le).
És nem, nem utálom a Mac-et (sőt, csudajó kalibráló progik vannak rá), itt van mellettem egy Mini is ( igaz, eladó
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Vagy ott a pixelmator, ami ugyan nem ingyenes,de nem is drága, simán ki lehet csengetni bárkinek. Én próbálgattam egy időben. Volt pár .psd amivel baja volt. Jellemzően a SmartObjectekkel,de egyébként tökéletesen működött, és volt benne egy rakás dolog ami jobban tetszett, mint a PS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest