- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túl nagyok az igényeid. Én kiválasztok rangsorolva 6-8 számomra fontos dolgot, aztán utána nézek, melyik párt miket mondott ezekről, illetve mikre lehet esély. Végül pedig megpróbálok örülni annak, hogy a legkevésbé antipatikust erősítettem egy kicsit. Persze látom, hogy oltári gáz mindegyik, de előnyösebb a reálpolitika résztvevőjének lenni, mint otthon maradni.
Bocsi az OFF-ért, befejeztem!
-
Szerintem bármelyik párt, amelyik eljut odáig, hogy az 5%-os küszöböt készül átlépni, már tett egy halom -a kezdeti elveivel ellentétes- kompromisszumot, illetve kiszolgálni kész olyan érdekeket is, amikre korábban nagyon csúnyán nézett. Én mindig a saját véleményem szerinti kisebbik rosszra megyek szavazni, sőt, még azt is vállalom, hogy főként a saját érdekeimet nézve. De azért tényleg jó lenne egy tartózkodom opció, és valszeg elég sok szavazat menne rá!
-
Szerintem nem; egyrészt, máshonnan is be tudják gyűjteni az emberek számukra legfontosabb adatait, másrészt pedig szerintem hamar veszteségessé válnának. Ha csak 250k ember lépne le tőlük az első két hétben (én is egészen biztosan dobnám a T-s kártyám), már az se lenne kellemes. Szóval szerintem nem érné meg nekik.
Nálunk a választások előtt 3x jöttek fideszesek, azt akarták, hogy az egész tízemeletes háztömb adjon nekik támogató aláírást, és az egyik alkalommal mondta az egyik gyűjtő, hogy az aláírást nem adók listájára kerültünk így. Szóval szerintem minden háztömb összes lakójáról be van gyűjtve, ad -e aláírást vagy sem nekik. Megyeszékhely. Tippre Pest is hasonló lehet. Tudnak ezek minden számukra fontosat, nincs szükségük a lakossági ügyfelek adataira; pénzlenyúlási szempontból is a mostani üzlet a jó választás.
-
-
2 824 206 ember erre rábólintott. 2022-ben is lesz legalább 2,5 M támogatója Lölö főnökének. Vagy annyi, amennyi éppen kell a kétharmadhoz. Nem fog változni semmi belátható időn belül.
De legalább azok többsége is a többiekkel szophat sokáig, akik miatt most Lölö Dagobert bácsit játszhat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest