- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sajnos most szerintem többnyire ez a helyzet sokaknál. Bár én valaki mellett szavazok. Akikben látok lehetőséget.
De én amúgy azt várom már, hogy mikor lesz szobor állítva a legzseniálisabb magyarnak, aki lassan Széchenyit is felülmúlja. Igazán megérdemelnénk egy Lölö Gazdasági Egyetemet. De ez lehetne a CEU új neve is akár.
-
BiP
nagyúr
Így van. Az elmész és tartózkodsz, vagy jelenlegi technikai formájában érvénytelen szavazatot adsz le, az azt jelenti, hogy normális esetben érdekelne a dolog, szeretnél élni az alkotmányos jogoddal, de a felhozatallal (vagy a választás jelenlegi rendszerével) nem tudsz mit kezdeni. De legalább kinyilvánítottad valamilyen formában.
A nem mész el is egyfajta vélemény, csak nem azt fogja sem tükrözni, sem eredményezni, mint amit szeretnél ezzel közölni.szerk: jaja. Korábban, amikor volt pár kósza érvénytelen szavazat, az benne van a pakliban, nem sikerül mindenkinek jól kitölteni. De a nagyobb arányú szándékosan érvénytelen az már egy üzenet. (kivéve persze, amikor úgy machinálják meg az eredményt, hogy a nekik nem tetsző érvényes szavazatokat érvénytelennek nyilvánítják)
-
Chaser
legenda
nem a kultúra hiányával van baj, én sem megyek szavazni, ahogy mondod, hiányzik egy tartózkodom opció, elmennék, részese lennék, de egy
bohócrajelöltre sincs a jelöltek közül ingerem, de mivel nincs tartózkodás, nem fogok elmenni, h a kisebbik rosszrabohócraszavazzakszerk:
valószínűleg azért nincs tartózkodom opció, mert a szavazók túl nagy része nyomná azt
illetve nem lennék abban egészen biztos, h nem manipulált a legtöbb szavazás, ha valakinek azt mondanák ráteszi-e a fütyijét h 100%-ig biztos a tisztaságban, kíváncsi vagyok hányan mondanának igent, én biztos h nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS topic
- Autós topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest