- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
hát uraim, ha szerintetek gyerekes vagyok ámen, nem fogok ettől rosszabbul aludni
-
Chaser
legenda
szerintem kevered a szezont a fazonnal
elmennék, ha lenne tartózkodás opció_, ez nincs, így nem megyek el, semelyik brancsra nem kívánok szavazni, mondhatom úgyis, az értékrendembe egyikük sem fér beleLouro
ha köteleznének szavazni, h ki kössön fel? nem kuvára' mindegy? sztem de...úh beXelném mindet, nem tudom mi benne a gyerekes
BiP
látom te is félreérted, nincs nagyobb gondom a jelenleg hatalmon levőkkel, mint akik a helyükre pályáznak
volt itt már öszödi beszéd, meg kisvasút is
és a legszebb az egészben, továbbra sem hiszem feltétlenül, h már rég nincs előre eldöntve egy ilyen szavazás végeredménye...
egy olyan országban, ahol mondjuk ki nyíltan, a köztársasági elnök egy báb, és nyíltan lopcsalhazudik' aki arra illetékes? ez az eset, amikor úgy gondolom, se nem oszt, se nem szoroz az én szavazatom, meg úgy általában senkié sem, aki másképp gondolja, szíve joga - és továbbra se tudnék kire szavazni - -
Chaser
legenda
nézőpomt kérdése, nem tudom ricsi99 úr mit akart egésen pontosan mondani, mindenesetre ha mindenki x-re szavazna, akkor sem vagyok benne biztos, h nem y nyerné a választásokat...
de mondom, aki igen, ha megkérdezik tőle rámeri-e tenni a fütyijét, hát lelke rajta
ha kötelezően el kellene menni, beXelnék mindenkit akit lehet, problem solved -
Chaser
legenda
"melyik párt miket mondott ezekről,", és akkor folyttás, majd választás után már egészen másképp emlékeett róla, meg egyébként sincs pénz, sem erőforrás, sem ember, meg hát no, leginkább semmi nincs
én ilyen bohóckodáshoz nem fogok asszisztálni, akinek megfelel tegye
mo. tipikusan az a hely, ahol a legkisebb rosszara lehet szavazni, köszönöm szépen, én nem kérek belőle, de elmennék, ha lenne tartózkodás opció, igen sajnálatos, h túl nagy igényeim vannak, de valahogy együttélek velük... -
Chaser
legenda
nem a kultúra hiányával van baj, én sem megyek szavazni, ahogy mondod, hiányzik egy tartózkodom opció, elmennék, részese lennék, de egy
bohócrajelöltre sincs a jelöltek közül ingerem, de mivel nincs tartózkodás, nem fogok elmenni, h a kisebbik rosszrabohócraszavazzakszerk:
valószínűleg azért nincs tartózkodom opció, mert a szavazók túl nagy része nyomná azt
illetve nem lennék abban egészen biztos, h nem manipulált a legtöbb szavazás, ha valakinek azt mondanák ráteszi-e a fütyijét h 100%-ig biztos a tisztaságban, kíváncsi vagyok hányan mondanának igent, én biztos h nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest