- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
amúgy meg minden baloldali hőbörgő ismerőst azzal oltok le, hogy nem lett volna a narancsosoknak kétharmada, ha előtte a mostani dk-vezér nem teremt olyan helyzetet, hogy mindenki le akarja váltani őket. úgyhogy a ***csótánynak ugyanannyi felelőssége van a jelenlegi problémák kialakulásában, mint a csútinak. persze ez sovány vigasz mindazoknak, akik becopták az elmúlt tizenegy évet.
nem vagyok híve a "román" rendszerváltásnak, elvégre ott sem tisztult meg a közélet még egy durva megoldás árán sem -
ricsi99
addikt
Megoldás sajnos szerintem egyre durvább lesz... ahogy csökken a demokrácia és a törvényesség.
Privát véleményem ,hogy elkéstünk ,hogy pár x el le legyen tudva a probléma... ez már sokkal keményebb lessz...Nem kell hibáztatni azt aki megeszi a maszlagot... ez ki van profin találva és ha nem látod át a rendszert akkor ez van. Sokan hisznek még abban ,hogy az állam megvéd/igazat mond....
Most ezzel a kis biznisszel megoldják a szavazás kérdését is....
A szavazóbázis is eléggé le van csökkenve szerintem... ha nem tartanának a szavazati eredménytől ,akkor nem volnának ezek a húzások.Meg kell probálni ,felnyitni mindenki szemét ,hogy ez kőkeményen az életük ellen megy.
Azt az iszonyat pusztitást ,hogy az országot visszavetették a fejlődésben 30 évvel és a jövő épitésének /felzárkozást a világ szinvolnalához az jóvátehetetlen.... ez nagyon sok fájdalmas évtized lenne ha most megváltozna minden is....
Az ,hogy emberek halnak meg a kapzsiság/hatalom vágy miatt az egy dolog... az büntethető.... de a felnövekvő nemzedéket tönkretettek... mentálisan... ez már a megfoghatatlan kategória...
Most oké ha elvesznek tőled mindent... de hogy javitod ki ha a gyerekedböl egy buta /agymosott biorobotot gyárt a rendszer?Össze kell terelni kicsit az embereket... ne a szomszédjától féljen... tüntetések ,szavazások... mind alkalom ,hogy lássa ...beszéljen élüben az emberekkel kinek mi a véleménye... ha lássa ,hogy más is küzd ,akkor mer lépni.
Egyessével szétválasszák a népet és eltapossák... a legostobább/legmakacsabb se lessz kivétel.Félnek az emberek....és erre megy ki a játék... ne vesd meg aki ezt nem meri kimondani.
-
Golyobis
tag
"És sajnos az pont a rendszer fenntartását támogatja, ami a Te jövődet is befolyásolja."
Én nem értem hogy a távolmaradásom miért támogatná őket.
Én egy fikarcnyit sem támogattam őket, aztán hogy ők maguk mit csinálnak, hogy okoskodnak a maguk rendszerén belül, az már az ő saját cselekedetük amiért én semmi felelősséggel nem tartozom.
-
bambano
titán
"De menjen el csupán azért, hogy éljen az alkotmányos jogával, amíg megteheti.": jelenleg alkotmányos jogom nem elmenni, tehát amikor nem megyek el, akkor is alkotmányos jogommal élek.
Másrészt meg szavazhatnék a főfideszre, az alfideszre meg a fidesznácikra*. ebből egyenes gerinccel egyikre sem tudok szavazni. úriember pélót nem rajzol a szavazólapra, tehát nincs értelmes cél, ami miatt az ember elmenne szavazni.*ha nem érted a hasonlatot, szólj, és lefordítom.
-
bambano
titán
hogy hogyan áll a "jelzésekhez" meg az ellenvéleményhez a kormány, teljesen jól látszik az mta kutatóintézeti hálózatán. persze már régen lehetett tudni, hogy mi a hozzáállás, de most egy jól látható, publikus, konteókkal nem összekavarható példát kaptunk rá.
ennek fényében kérdezem: mi a francnak megy el szavazni az, akinek nincs megfelelő párt? és minek akarnád ezt feleslegesen ráerőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest