Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
MrTwister
üzenetére
Ez a megnevezés, teljesen meghatódtam!

Komolyra fordítva a szót: gyakorlati tapasztalatom nincs DVB-vel, csak már elég sokat olvastam a témában így próbálkozom segíteni akinek tudok. A műholdak megkereséséhez a legegyszerűbb ha beszerzel egy műhold kereső eszközt amit említettek már itt páran, pl. [link] viszont az árak megnézése előtt szerintem keress egy széket.
(az a legelső nem műholdhoz való)#147: huh ez egy jó kérdés, engem is érdekelne DVB-S -hez milyen tányér kell minimum, de gondolom kisebb is megteszi hiszen a földi sugárzásnál is pont ez a lényeg hogy egy kis zaj vagy gyengébb jel még nem gond.
-
válasz
MrTwister
üzenetére
Biztos jól akarod használni a progit?
Itt van egy részletes leírás, hátha mond valami újdonságot neked.
Egyébként ajánlom a DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI) nevű topikot. Az szakmai. Ez sajnos nem.
Szerk.: lorenzen-nek igaza van, milyen szerelő az, aki nem tudja hol vannak a műholdak?

-
lorenzen
aktív tag
válasz
MrTwister
üzenetére
A szerelő, nem szerelő, akinek nincs egy néhány ezer forintos satfinder nevű műszere.
A PC-s vevőegységek, jel és minőség mérője, alkalmatlan az antenna beállításához.
Egyrészt, már régen túlfordult az antenna, mire térerőt jelez a "Műszer".
Másrészt mostanában ezek a jelzők, elég digitálisak. Nem mutatnak köztes állapotot.
(A régebbi kártyák szoftvere, ebből a szempontból, használhatóbb volt.)Lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha veszel magadnak egy satfindert, és felszereled magadnak. Ha van tartóoszlop, akkor azt a néhány csavart, te is megtudod húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(az a legelső nem műholdhoz való)