- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC #6 üzenetére
Nekem tetszik, nem lesz rossz a dizájn szerintem. Már ha az a rendes ház a képen.
-
oceanrush
senior tag
Erdekes amugy, hogy a 808-nak tudtak normalis keszulekhazat tervezni, pedig abban is nagy a kameramodul. Ez a kor alaku ize :S
-
mtcob
senior tag
Hát...ez sem fog design díjat kapni..elég csúnya lett...de hát valamit valamiért...reméljük legalább jó képet fog csinálni és nem cseszik el a kamerát..
-
zombinyul
addikt
Rohadtul tetszik, ha hozza a 808 szintjét, lehet elkezdek gyűjteni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
freeknight #16 üzenetére
Hát azért máshogy is tervezhették volna ezt a telefont.
-
Wa2x_
veterán
válasz
freeknight #16 üzenetére
Így fog kinézni, egy Nokiás dolgozó megerősítette, ez a telefon már sorozatgyártáson van.
-
freeknight
őstag
válasz
Mr.Grincs #13 üzenetére
Ha normális kamerát akar az ember a mobiljába, akkor annak így kell sajnos kinéznie. Szerintem se a legszebb, de várjuk meg a végleges formatervet. Ez csak egy hátlap, de még az se 100%, hogy így fog kinézni egyáltalán.
Mindenesetre az egyetlen olyan mobil lesz, ha hozzák a 808 PureView képminőségét, ami elcsábíthat droidról.
-
kpal
nagyúr
Na akkor még sem kacsa hír mint sokan hitték ..
-
Mr.Grincs
veterán
Nemazért, de ez a kamera rendszer nagyon ocsmányul néz ki. Ezzel a telefonnal megint befizet a nokia a csúcs felé úgyérzem. És akkor csodálkoznak, hogy miért nem tudnak annyi telefont eladni. Hát ezért, mert ilyen kreténségeket találnak ki.
-
Ati1979
veterán
Kicsit furcsán néz ki!
Csúnyának nem mondanám, inkább egyedi a megfelelő szó.Még szokni kell mert ilyet akarok!
-
Wa2x_
veterán
válasz
imisomogyi #10 üzenetére
Továbbfejlesztett a kamera, így jellemzi a sajtó, reméljük kap OIS-t is, ezért én bizakodom.
-
imisomogyi
aktív tag
Wow. Ez szerintem nagyon jó. Kíváncsi lennék, hogy a tényleges optikával és xenon vakuval, hogy mutat majd! A képminőségre pedig mégkíváncsibb leszek. Bár őszintén megvallva nem vagyok benne biztos, hogy javulni fog a 808-hoz képest. Hajrá Nokia!
-
ricsi0307
senior tag
Feketében se a legszebb nemhogy ebben a zongoralakk pirosban.Mondjuk nekem ez a kör jobban tetszik mint a belinkelt téglakamera.
-
Spancho
senior tag
Szép csak van egy nagy lyuk a közepén
-
oceanrush
senior tag
Ritka csunya egy telefon lesz.
-
BobTail
őstag
Szerintem van, legalábbis a második gondolatjelben írt lamellát lehet látni
-
csatakacsa
tag
-
stewe780
őstag
"Fontos újdonság azonban az automatikusan nyitó lencsevédő jelenléte, mely a portól és sérülésektől is védi a precíziós Carl Zeiss lencsét."
- Egyrészt ilyen nincs benne.
- Másrészt ha viszont a frontüveg mögötti lamelláról beszélünk, akkor az nem véd a portól, meg a fizikai sérülésektől, mert a frontüveg véd, és az sérülhet.
- Harmadrészt meg nem újdonság, mert a korábbi gépekben is volt (N8, 808)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest