- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Váltottam Lumiára. Megbánni akkor sem fogom, ha szar lesz.
-
-
Gambas
tag
-
WinPho
senior tag
Droidnál miért lenne más a helyzet? Vett egy csomó appot ott is az illetékes, megszokta, szerette tönkrevágni a garanciát mindenféle ROMmal,kihúzni az órajelet. Az miért menne el más rendszerre? Főleg ha az WP. Valószínűleg sok Google alkalmazást használt, na azokat WP-n sajnos(?) nem kapja meg. (Hála a Google WP-szabotázs tervének..
) iOS-re megminek menne? Az is legalább annyira kötött, mint a WP, csak az app több.
-
Ck.
addikt
válasz
Stanley-B. #33 üzenetére
De miert beszél mindenki "jó kis hűségről"? Nem itthoni fizetesekhez kene merni.
pl. UK-ban 47 fontos elofizetesert ingyen adjak bármelyik telefont, plusz korlátlan hivas, SMS, 2-4-8-korlátlan net. A minimálbér 1000 Font, a havidíj ennek kevesebb, mint az 5%-a.
USA-ban is hasonló a helyzet. -
Fukkó18
csendes tag
Nekem tetszik ez az akció. Nem azért, mert hogy ettől olyan baromi jó arcok lennének, hanem mert ez a gátlástalan piacszerző stratégia egy magabiztos cégnek mutatja, aki fel akar zárkózni a Samuhoz meg az Applehöz. A két nagy sem szokott válogatni az eszközökben, sőt.
Off: Jó lenne, ha ráfeküdnének a víz-és ütésállóságra egy kompakt méretű csúcstelóval. A marketingkampányt meg csinálhatnák a Chuck Norris karácsonyi videóját készítő magyarok
Egy képzeletbeli trash movie trailere lenne: Chuck Norris vs Lumia - The Final Battle
-
Glenda
addikt
válasz
Maxentius #165 üzenetére
Nem tudom mit csinál a profilidőzítő, de az 5 perc nagyon szívná az akksit. A 30 perc egész jó kompromisszum, ha valami pontosan kell, akkor időzíted, de arra is van valami szabály.
Nagyon jó ez így, hogy egy app nem csinálhat meg mindent. Nem kell hozzá szándékosság, elég egy véletlenül bennmaradt sor is, és végtelenciklusban elkezd pollingolni valamit.
Egyébként a push azonnal megváltoztathatja az alkalmazás állapotát, azt hiszem korlátlan számban, korlátlan gyakorisággal.
-
rizso
addikt
Ahogy nézem, pl. a 1020-at ~100$-ért adják 2 év hűséggel AT&T-nél, szóval a "használt" telót ~100$-ért "veszik meg" az emberektől. Ha valaki valamelyik Nokiára akar váltani, és az említett szolgáltatónál akar hűséget aláírni/hosszabbítani, akkor az akció nélkül is megteszi...
-
gsiferke
csendes tag
Szorakoztató minden nap itt olvasgatni a kommenteket
-
Gambas
tag
Jól belőtték az akciót!S4 -et meg 5-ös Iphonet nem igazán cserélne senki!Nekem van egy 4s itthon ami a 7 ios frissítés után kicsit megbolondul néha de ennek ellenére soha nem cserélném wp-re!Nem egy osztály😊
-
Cathulhu
addikt
aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb
Na itt astad el magad teljesen. Oszinten remelem SMS-t sem kuldesz a telefonodrol. Csak azert mert te nem csinalsz valamit, innentol kezdve az a normalis, masnak mas velemenye nem is lehet, ha van, akkor meg hulye
-
ak76
senior tag
"Amennyit netezek rajta, a jelszó dolog sem zavar, tudod, van aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb)."
Világos bakker,dehülyevagyok',te nem fan vagy hanem cefetül átvertek,ugyanis ezek alapján neked egy Nokia alaptelefon a jó választás,hiszen ha az időjárás érdekel kinézel az ablakon,netezni ott a PC,játszani a konzol,filmre a TV,turmixnak a botmixer,egyáltalán minek neked Wp8-as?
-
Benetnes
tag
Ezt a magas előfizetői díjat te sem gondoltad komolyan! Mert ott aztán max 50 dollár és ennyi! Csak mi engedhetünk meg magunknak ennél kétszer drágább havidíjat meg mellé némi kézpénz elszórását! Pedig nem keresünk 5000 dollárt, mégis nekünk jutott három csúcsszolgáltató akiket a versenyhivatalunk
nem hajlandó halálra birságolni a szemtelen árképzés miatt! -
Azie
őstag
Azért úgy látom, mégis b*ssza a csőröd, hogy igazam van, ezért erőlködsz mindenáron
Lássuk csak:
1., ""az applikaciók "hiánya" vajon mekkora gond" Nem azt írtad, hogy nincs mindenre app, hanem hogy hiányoznak appok, ami nem nagy gond neked (mert elvárásaid vannak, de valójában leszarod. ezt nem értem, de ok)
2., Ha 100k+ kiadsz egy telefonért, akkor elvárod, hogy úgy működjön, ahogy te megálmodtad. Nem számít, hogy azért nem megy az autó az országban, ahol megvetted 10M+, mert az adott országban nincsenek megfelelő utak, vagy üzemanyag, szerinted a terméknek kutya kötelessége nyújtania azt, amit TE gondolsz, minden külső körülménytől függetlenül. Világos.
3., Nem írtad, hogy rossz, csak éppen olyan problémákat róttál fel a _rendszernek_, ami a rendszertől független. BTW nem vagyok fan, legalábbis nem úgy, ahogy te azt hiszed.
4., Fannak lenni valóban"szar ügy" ha valaki agyhalott és képtelen kritikusan nézni a dolgokat. Nem azért használok WP-t, mert megbocsájtom a hibáit, hanem mert még így is alkalmasabb a napi használatra, mint a droidos mobilok nagyon nagy része (eltekintve a hardverből megoldott hibák kiküszöbölésére - optimalizálatlan OSt 8 maggal átnyomjuk). Igenis kevésbé zavar a _telefon_ mivoltában a "közös hangerő", mint a random fagyás és a véletlenszerűen 2-3 mp várás alkalmazásokra, tárcsázóra stb. Amennyit netezek rajta, a jelszó dolog sem zavar, tudod, van aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb).
Részedről nem volt kommunikáció, csak csapkodás. Nem baj, megbocsátható, hogy ezt annak tartottad.
-
Crafter32
őstag
Elég nehéz elhinni, hogy vki egy Iphone telefont lecseréljen egy Microsoftra. Ekkorát fejlődött volna az MS? Azt azért nem hiszem.
-
ak76
senior tag
Akkor utoljára,mert látom a funkcionális analfabétizmus itt is terjedőben van:
1.) Mutasd hol írtam hogy nincs mindenre app?
2.) Nem érdekel hogy a Gmail túlhájpolt vagy sem,MŰKÖDJÖN ha egyszer +100K-t adok ki egy telefonért.
3.) Nem írtam hogy rossz a rendszer,azt írtam 8.1,9-el talán jó lesz,ami nem jelenti azt hogy most rossz lenne,azért mert elvakult Wp fan vagy,(sajnos nem olvastam az aláírásodat,akkor ez a beszélgetés el sem kezdődött volna) ne akard belelátni a kommentjeimbe azt ami nincs ott.
4.) Fannak lenni azért szar ügy mert eleve azzal a mindent megbocsájtó mentalitással állsz hozzá,ami kizárja az alapvető kritikák célba érését is,többek közt ezért tart ott a Wp ahol,lásd még sms/mail/ébresztő/csengetési hangerő beállíthatatlanság,stb facepalmokat,így 2014-ben...
Megvan ez a fan mentalitás droidnál is,(16 éves kor alatt halmozottan) meg az ios közösségben is,de valamiért a Wp fanoknál a legnyilvánvalóbb,nyilván a handicap miatt...
A kommunikációnak részemről VÉGE,nyugodtan tiéd lehet az utolsó szó,nem oszt,nem szoroz. -
Azie
őstag
válasz
Oppenheimer #126 üzenetére
Én sem értettem, hiszen valóban a cache a leggyorsabb elérésű memória és része a cpu-nak
-
Azie
őstag
Off: Amúgy érdeklődés szintjén, akik ezeket az időjárás appokat használja, azoknál nincs ablak az épületeken? o.O
-
Oppenheimer
nagyúr
Az értesítések mar most is nagyon sokat javultak, jelenleg az a kirívó, ha valami epp nem működik. Ugy tudom most csak a viber problémás.
Ha a cachebol toltene be, akkor az instant történne. A cache a CPU resze, kicsi, draga es állati gyors memória. Ami lassan nyilik meg, az tombstoned állapotból töltődik be a háttértárról. Ahova azert kerül , mert elfogyott a RAM.
-
BatchMan
senior tag
Körülnéztem kicsit az AT&T honlapján de nem találtam nyomát a cikkben jelzett akciónak. Lumia 920-at természetesen 2 éves szerződéssel bármikor ingyen adnak, csak utána havi 60$ 300Mbyte forgalommal már nem olyan bomba üzlet...
A cikk akkor lenne hír nekem, ha a kétéves kötelező AT&T szerződés feltételeit is leírná. Ott van az eb elhantolva.A fórumon egyedül vagyok azzal talán, hogy szeretett S2-met sose cserélném WP-phone-ra. Ingyen se.
-
Azie
őstag
Aki a fórumokba beleolvas és nem csak rinyál, meg hisztizik, az látja, hogy (közel) mindenre van működő app (persze, horgászcsali-nyilvántartó-online-rendelő gondolom nincs).
Sehol, épp csak az első sorban.
A gmail egy túlhypeolt fos, forward mail és megoldva.
Az meg a fejlesztőket nem érdekli, hogy képtelen vagy használni az adott lehetőségeket és megtalálni a jól működő appokat.Ergo: a leszarom hozzáállásodtól még nem lesz rossz egy oprendszer.
"Nem a víz a hülye, ha a kacsa megfullad"
-
d.ken
csendes tag
Sztem ez jó kis akció, egy s2-őt, vagy i4-et simán megéri becserélni pl. 1520-ra.
Off #1. Amíg a push értesítéseket nem rakják rendbe a lumiákon, (8.1 méjbi), addig hiába jók másban.
Off 2. Volt egy L520-am, kíváncsiságból vettem. Tényleg jó és gyors és a wp letisztultsága nagyon faya, de zavaró, hogy cache-ből tölt be mindent miután főképrenyőre léptél és addig csak várakozás van - még ki is írja. Állítólag csak az 512 megás lumiák ilyenek, de akkor is. Hiába gyors utána, ha másodperceket kell várni vmelyik legutóbbi app betöltésre.
Off 3. i4s-em van, gyárilag ios 7.0.4-gyel. SEMMI baja, hibátlanul fut, nem akad, nem laggol. Mondjuk nem is fut egyszerre 10-nél több alkalmazásom a háttérben. Ugyanakkor simán elgondolkodnék egy 1520 cserén, ha volna rá lehetőségem 1 az 1-ben.
-
khron78
őstag
Az előfizu a lényeg, de arról egy szó sem esik.
-
Hans5341
csendes tag
Samusung-ot Lumiaért? Gondolkodás nélkül. A telefonjaimra úgyis vigyázok mindig, tehát a sérülés mentesség az alap. De persze, hogy Mao.-n ilyen nincs és nem is lesz...
-
ak76
senior tag
1.)Hol írtam hogy app hiány van?
2.)A Gmail szarul működik,tény,nem az ujjamból szopom,volt N520-625-920(x2),Samsungok(Omnia7),Lg Optimus7,egy darab HTC Titan,és egyiken sem ment (vagy csak random módon)a PUSH.
3.)Ha a csempék nem mennek,engem nem érdekel kinek a hibája,NEM MEGY,engem ez érdekel,és fütyülök rá hogy a programozó,vagy az MS a hiba okozója,nem egy,és nem két appnál szaladtam bele ebbe a szituba,aki a fórumokba beleolvas hasonló tapasztalatokkal szembesülhet. -
Azie
őstag
Nem tenné. Ha tenné, akkor droidon nem lenne skype pl. Sokat elmond egy cégről a hozzáállás, hogy "ha máson használod a szolgáltatásom, akkor szopj" ellentétben a "használd mindenhol az én szolgáltatásom, addig is nézed a reklámjaim és másokkal is megkedvelteted" nézettel. És igen, gmail kb 10 éve jó volt, de akkor sem nyújtott sokkal többet a yahoonál, azóta meg döglődik és a mailen kívüli szolgáltatásokban is utolérte és be is előzte a legtöbb konkurens.
-
solaris17
aktív tag
Milyen rendes tőlük.
-
Azie
őstag
Az app hiány és a gmail a google lejáratókampánya. Mégis milyen app nincs WPre? Ez kb olyan, mintha droidon nem engedné az MS, hogy skypeozz, vagy IOSen csak az apple saját levelezőjét használhatnád.
A csempék frissülnek rendesen a legtöbb appnál (ha nem, az nem a WP hibája, hanem a programozóké). Az egyetlen valós probléma a jelszómentés, ami tényleg WTF 2014ben. Minden más levelezőrendszer push mailje megy rendesen nálam. -
Giorgio1313
aktív tag
Azt olvasom mindenki szivja a fogat a 2 ev huseg miatt.Csak ne felejtsuk el hogy kinnt egy full alap dolog egy korlatlan csomag mindenkinel,ezert rohogve alairjak a ket evet.tapasztalatbol mondom
-
istnag
addikt
Ezt laggol az s4 bullshit dolgot meg általában azok mondják akik hwg és egyéb zseniális oldalakról szedik az infót
Meg azok akik s4-ről váltottak másik telefonra.
Szerintem jó ötlet ez az MS-től,így lehet piacot szerezni,én belevenném a 7.8 -as Lumiákat,akikkel korábban azért rendesen kib@szarintottak.
-
ak76
senior tag
válasz
calocsay #104 üzenetére
"az applikaciók "hiánya" vajon mekkora gond"
Elvileg nem gond.
Az MS/Nokia saját applikációi általában jól működnek.
Gyakorlatilag viszont bosszantó,hogy míg a droidra leszedek pld egy időjárás appot a több százból,és egy-két kivételtől eltekintve működik,frissít,addig wp-re leszedhetem a legjobbat,annak sem fog frissülni a csempéje,hiába állítod egy órás frissítésre (ha egyáltalán be lehet állítani az intervallumot),és kb ugyanez van az összes többi appal,vagy frissül,vagy nem,vagy élnek a csempék,vagy nem.
A facebook a legröhejesebb,ad hoc alapon működő fostalicska,mondjuk droidra sem sokkal jobb,de wp-n siralmas amit művel.
A Google szinkron is egy szakadék,tucatnyi wp7-8as készülék után állítom EGYETLEN készüléknél sem kaptam meg push módban a leveleimet,bár állítólag ez a Google sara,a szakmai fórumban azt az építő jellegű kritikát kaptam hogy szarjam le a Google ökoszisztémát,mert az MS-el hibátlanul megy minden.
A gyári IE böngésző még mindig képtelen jelszavak mentésére,opció sincs erre,nem is értem hogy 3 éve nem bassza a csőrüket,alternatíva van,csak szarabb mint az IE.
Az egyetlen komolyabb cucc,amit irigylek a wp-től az a drágább Nokiák kamerája,és a hozzá tartozó app,na az professzionális,pláne ha egy 1020-as vas van alatta.
Jó kis rendszer lesz ez a Wp8,majd valamikor a 8.1,vagy a 9 környékén... -
azopi74
addikt
válasz
Oppenheimer #100 üzenetére
Majd jön helyette az 1820, csak "kissé" drágábban, é később...
-
Cathulhu
addikt
válasz
calocsay #104 üzenetére
Itt nem az új appokról beszéltem, hanem amikért már súlyos ezreket (akár tízezreket) is perkáltál. Ha ne adj isten van hardvered is (dokkoló, ilyesmi) akkor pláne kétszer meggondolja az ember, hogy akar-e kísérletezni új rendszerrel.
Amúgy számomra a wp market semmit se ér, mert a legtöbbet használt appjaimat a rendszer kötöttsége miatt sose fogják portolni, nálam pl ezért kizárt a wp, pedig nagyon unom már a droid hülyeségeit is
-
calocsay
tag
válasz
Cathulhu #103 üzenetére
Èn ezen gondolkodtam sokat, hogy vajon az applikaciók "hiánya" vajon mekkora gond. Az tény, legalábbis nálam, hogy minden fontosabb applikacióra van WP megoldás. Az is tény, hogy Android és iOS rendszeren viszont hónapokig töltögethetnèk, mire végére járok az összes lehetséges opciónak. Èn arra a következtetésre jutottam, hogy csak elrabolja az időmet az órákig tartó lapozgatás. E helyett a WP tartalmazza a legjobbakat es nincs tovább. Persze ez jelen idő, a vége valószínűleg ugyan ez lesz, de semmi értelme annak, hogy bemész egy használtautó telepre, ahol van 500000 autó. Számold ki, mikorra érsz a végére! Biztos nagyobb a választék, de irreálisan sok időmet veszi el. Inkább választok egy olyat, ahol van 300 es biztosan ott is fogok találni magamnak valót. A gyakorlat legalábbis nálam ezt igazolta.
-
gpek
tag
Véleményem szerint ez a marketing azért viszályára is elsülhet. Azért egy S2- vagy Iphone 4 tulaj kb. tudja mit várhat el a telefontól, megszokott bizonyos szolgáltatásokat amik hiánya később fejfájást okozhat. Amcsiban Főleg ahol pl. tudja mindenki milyen az Instagram logója, pici változás és kész annyi, elég az IOS ra gondolni, már nem talál semmit a user. Más kérdés meg hogy ott azért nem úgy néznek egy telóra, hogy 150.000 Ft tuti jó.
-
azopi74
addikt
Megértem a nyavajgókat bizonyos szinten, biztos savanyú a szőlő. Nekem is cseszi a csőrömet bizonyos szinten, hogy miért mindig csak az USA-ban vannak ilyen akciók. Tudtam, hogy a felvásárlás után az lesz az első dolga a MS-nak, hogy elkezd az amerikai (és kínai) piacra gyúrni, de azért az öreg kontinenst se kéne hanyagolni.
-
StanDoFF
tag
Én a cím alapján arra számítottam, hogy a réi készülékeit (pl Lumia 800) cseréli be. Úgy látszik ők másképp gondolkoznak.
Egyébként én ingyen utánuk dobnám a Lumia 800-am, de 10000%, hogy nem kellene érte több H*ki Phone. -
gsiferke
csendes tag
Ahogy olvasgatom a kommenteket,tipikus Magyar mentalitás van itt.Mit nyavajogtok?Bezzeg ha lenne nállunk is ilyen akció meg nézném kik mennek cserélni!
Ezért nem mindegy ki áll egy platfotm mögött.A Ms röhögve benyeli ezt is.Megteheti!Persze biztos a droidnál meg iosnl soha nem volzak akciók mi? -
GeryFlash
veterán
,,Persze mert idehaza egy hülyét sem találsz aki a jól használható 4S-ét odaadná ezekért."
Hát te biztos nem lennél olyan hülye, hogy egy 512Mb ramos akadó készüléket(kivéve ha annyi eszméletlenül okos voltál és előrelátó, hogy maximum iOS 6-ig frissítettél) lecserélj egy csúcs egy csúcs WP-re
-
zozzo72
aktív tag
Beszállok az ellenkampányba..Használt lumia 1020 és 1520 -ért,
vadonatúj iphone 4-et vagy galaxy s 2-t adok... Méghogy Microsoft... -
Namelesske
addikt
Vihetnék a Galaxy Nexusom is. Még egy 920-asra is beváltanám.
-
Urna
tag
Most életemben először szeretnék szifont, hogy egy 1020-ra cserélhessem
-
kpal
nagyúr
en mar sátoroznék a boltnal nyitadkor elsőlegyek aki megszabadul a szifontol
-
kromatika
veterán
Komoly üzlet politika.gratula.
-
azopi74
addikt
válasz
SexyDaniel #56 üzenetére
Van egy 6310-esem elfekvőben. Áll az alku?
-
Kelmerneth
csendes tag
ELŐZMÉNY: Tavaly év végén a Windows Phone -50000 kevesebb telefont adott el az utolsó negyedévben USA-ban. Ezt a kiesést pótolják. Persze nem profit érdekében hanem, hogy a terjesztés üteme ne akadjon meg pont akkor amikor a nagy app gyártó cégek egyenértékű rendszerként tekintenek rá mint a másik 2 társára.
-
KovátsAti
csendes tag
-
Damage401
senior tag
Nem megy a Májkrémszoft szekere. Előtte Xbox osztogatnak, most meg telót.
-
Kaiku
senior tag
válasz
Maxentius #63 üzenetére
Kiváncsiságból kérdezem, hogy miért cseréled le a 4S-t? Mi az amit nem tud vagy esetleg csak meguntad? A W8 mivel ad többet? Nem mondom, ha pl S4 re cseréli le valaki akkor talán értem, hogy nagyobb meg jobban fut rajta az XY játék. Ellenben nagyobb ezért szerintem sokkal rosszabbúl kezelhető.
-
Kasya
nagyúr
Regen mintha lett volna itthon is a Pannon-nal ilyen "vidd be a keszuleket es 1 ft az uj"...vagy hasonlo beszamitos.
Amugy tetszik ez a marketing program. En is adnam a Samsungom ha lenne naluk elofizetesem
-
Kaiku
senior tag
Javítva.
Egy gigantikus méretű fogyasztói társadalomban ahol tömegek csak azért eldobnak, tönkretesznek jól működő tárgyakat mert pl jön az új vagy mert az olyan jófejség, egy ilyen akcióval komoly tömegeket tudnak megmozgatni. Sokan azt sem tudják, miért kell egyáltalán, kell e nekik. Új, szép, a régit leadom és már az enyém...
-
Kaiku
senior tag
Igen, de az úgy hívják, hogy termékdíj. Minden haszálati tárgy árában benne van. Itt elsősorban a "környezetszennyezőkre" károsítókra gondolj.
(#59) Maxentius
Az gigantikus méretű fogyasztói társadalomban ahol tömegek csak azért eldobnak, tönkretesznek jól működő tárgyakat mert pl jön az új vagy mert az olyan jófejség, egy ilyen akcióval komoly tömegeket tudnak megmozgatni. Soakn azt sem tudják, miért kell egyáltalán kell e nekik. Új, szép, a régit leadom és már az enyém...
-
Kaiku
senior tag
Mondjuk ezek a W8 Nokiák kb ingyen sem kellenének, nem hogy egy 4S-t adjak érte. Erre is csak a lejmolósok harapnak...
(#51) Maxentius
Persze mert idehaza egy hülyét sem találsz aki a jól használható 4S-ét odaadná ezekért.
-
Permet Elek
senior tag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
enginev3.0 #50 üzenetére
2014 a WP éve lesz.
-
Ati1979
veterán
-
b4zsi-
őstag
Szerintem nagyon jó akció. Cserélném az iPhone 4-t.
-
Ati1979
veterán
Itthon nem lesz ilyen?
Viszont ott kivitelezhető, és nem is rossz ötlet, mert kb. 1-200 USD + 2 éves hűségidőért megveheted a legtöbb csúcs telefont. Így garantált, hogy az övékét "veszed". Plusz letöltött alkalmazásokból akár vissza is jöhet az amit itt buktak.
-
Azie
őstag
Szerintem teljesen jó akció. Mintha samunak vagy applenak is lett volna hasonló csereakciója. Talán S3-at adtak i3-ért. Itthon minden a lehúzásról szól, főleg a szolgáltatóknál. Csak a 0% részlet miatt "érdemes" függő telefont venni már kb. Ahogy fentebb írták, eladod a fél veséd és még fizettetnek a készülékért. Szánalmas.
Mellesleg nem tudom, hogy függetlenít-e az AT&T hűség előtt készüléket, mert az itthoniak "potom" 15k-ért és csak szerződés lejárta után (mintha nem lenne mindegy nekik, hogy milyen kártyát miben használok, ha fizetem a havidíjat).
-
Paul119
addikt
válasz
annacska.al #31 üzenetére
Az hogy a soc jobb egy dolog
-
vicze
félisten
Akkor "trollkodok", de valószínűleg elég közel van a valósághoz.
Szóval akkor a helyzet az, hogy a raktáron ragadt és gyakorlatilag eladhatatlan modelleket kiszórja az AT&T, ahogy tette a T itthon múlt héten a 1520-szal.
-
k.kristof
őstag
Én is szívesen lecserélném a SE Live with walkmanem, nem leszek nagyra vágyó, elég egy 525 is cserébe
-
annacska.al
csendes tag
Annyira magyar mentalitas h nyavogunk mindenen, jaj biztos magas a havi dij jaj 2ev...es gyakorlatilag ingyen lecserelik a regi keszulekedet egy jobbra...az csak nalunk szokas h rohadt draga minden es mindenbol dupla/tripla hasznot huzunk!
-
Xirtam
veterán
Simán cserélném az S2-őt
-
Oppenheimer
nagyúr
Vennék használtan egy sgs2-t es elcserélném 1520-ra.
-
ghost364
senior tag
Már azt hittem 520-at adnak
Bár így is ugyanolyan bullshit az előfizu miatt...
-
Pirosász
aktív tag
Gondolom a jó állapot nem a karcmentességet jelenti,hanem hogy működjön.Lehessen látni hogy valóban cseréled,és nem most szerváltad egy hulladék lerakatból.
Egyébként mennyi lehet egy használt S2 USA-ban?15 ezer?(csak tipp)Gondolom ott már annyit sem ér,mint itt.Azért megéri szerintem a cserét.Mondjuk az volna a durva,ha független 1020-at kapnál a régi kopott S2-ért.Mondjuk abból meg üzletelni lehetne.Az MS sem hülye.
-
Ricardo
titán
Öteletes. Szerintem itthon is lenne sikere.
-
crue
őstag
Kétségbeesett próbálkozás a terjeszkedésre.
-
moli.hu
őstag
"""Az előző generációs Apple és Samsung csúcsmodellek tulajdonosai az Egyesült Államokban ingyen juthatnak hozzá a Nokia készülékeihez."""
ezt azert ketlem. bar nem olvastam el a szabalyzatot, de szerintem oda kell adni a regi keszuleked, tehat nem ingyen van.
-
mekker
őstag
Én azért nem szívesen válnék meg egy régi telefonomtól sem, hiába cserélnék le valami jobbra.
De azért jó kis marketingfogás. -
WinPho
senior tag
Bár amerikai lennék!
Meg.. Bár lenne S2-m.
-
Maxentius
addikt
Jönnek lassan az új modellek, valahogy muszáj vevőt fogni a megmaradt raktárkészletre.
(Ha csak úgy utánam dobnának egy 1020-ast, arra én is vevő lennék
)
-
fi:zi'k
nagyúr
Elég hülye megkötések.
-
Cathulhu
addikt
Mutter orokolte az S2-t de szerintem tudna mit kezdeni egy ilyen Nokiaval is. Bar nem vagyok benne biztos, hogy elorelepes lenne
-
xmaas
őstag
Hat ja kulfoldon vannak ilyen durva akciok, sok csucstelefont"szare hugye" utanad dobjak csak csinalj elofizetest es itt nem olyan elofizetesre gondolok mint nalunk hogy eladod a vesedet hogy 30 ezres szart fizessed havonta
-
Nuada herceg
őstag
Ez nem semmi marketing, jól csinálják.
Így lehet terjeszkedni, magát a rendszert terjeszteni! -
C$abi
aktív tag
Bár lenne egy iPhone 4-em hogy becserelhessem egy 1020-asra.
-
muratomi1
senior tag
És ez most miért is volt fontos? ...
-
daniel909
addikt
mekkora bullshit. gondolom jó magas az előfizetői díj, ráadásul még a régi telód is elveszik. mekkora marketing bullshit.
de továbbra is azt mondom aki azokról a platformokról vált az nem feltétlen lesz elégedett a wp "teljesítményével". gyors(nak tűnő) de butuska rendszer még. -
Kanczy
veterán
Utánuk dobnám az S2-m bármelyik telóért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5