- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
calocsay #104 üzenetére
"az applikaciók "hiánya" vajon mekkora gond"
Elvileg nem gond.
Az MS/Nokia saját applikációi általában jól működnek.
Gyakorlatilag viszont bosszantó,hogy míg a droidra leszedek pld egy időjárás appot a több százból,és egy-két kivételtől eltekintve működik,frissít,addig wp-re leszedhetem a legjobbat,annak sem fog frissülni a csempéje,hiába állítod egy órás frissítésre (ha egyáltalán be lehet állítani az intervallumot),és kb ugyanez van az összes többi appal,vagy frissül,vagy nem,vagy élnek a csempék,vagy nem.
A facebook a legröhejesebb,ad hoc alapon működő fostalicska,mondjuk droidra sem sokkal jobb,de wp-n siralmas amit művel.
A Google szinkron is egy szakadék,tucatnyi wp7-8as készülék után állítom EGYETLEN készüléknél sem kaptam meg push módban a leveleimet,bár állítólag ez a Google sara,a szakmai fórumban azt az építő jellegű kritikát kaptam hogy szarjam le a Google ökoszisztémát,mert az MS-el hibátlanul megy minden.
A gyári IE böngésző még mindig képtelen jelszavak mentésére,opció sincs erre,nem is értem hogy 3 éve nem bassza a csőrüket,alternatíva van,csak szarabb mint az IE.
Az egyetlen komolyabb cucc,amit irigylek a wp-től az a drágább Nokiák kamerája,és a hozzá tartozó app,na az professzionális,pláne ha egy 1020-as vas van alatta.
Jó kis rendszer lesz ez a Wp8,majd valamikor a 8.1,vagy a 9 környékén... -
Cathulhu
addikt
válasz
calocsay #104 üzenetére
Itt nem az új appokról beszéltem, hanem amikért már súlyos ezreket (akár tízezreket) is perkáltál. Ha ne adj isten van hardvered is (dokkoló, ilyesmi) akkor pláne kétszer meggondolja az ember, hogy akar-e kísérletezni új rendszerrel.
Amúgy számomra a wp market semmit se ér, mert a legtöbbet használt appjaimat a rendszer kötöttsége miatt sose fogják portolni, nálam pl ezért kizárt a wp, pedig nagyon unom már a droid hülyeségeit is
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest