- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb
Na itt astad el magad teljesen. Oszinten remelem SMS-t sem kuldesz a telefonodrol. Csak azert mert te nem csinalsz valamit, innentol kezdve az a normalis, masnak mas velemenye nem is lehet, ha van, akkor meg hulye
-
ak76
senior tag
"Amennyit netezek rajta, a jelszó dolog sem zavar, tudod, van aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb)."
Világos bakker,dehülyevagyok',te nem fan vagy hanem cefetül átvertek,ugyanis ezek alapján neked egy Nokia alaptelefon a jó választás,hiszen ha az időjárás érdekel kinézel az ablakon,netezni ott a PC,játszani a konzol,filmre a TV,turmixnak a botmixer,egyáltalán minek neked Wp8-as?
-
ak76
senior tag
Akkor utoljára,mert látom a funkcionális analfabétizmus itt is terjedőben van:
1.) Mutasd hol írtam hogy nincs mindenre app?
2.) Nem érdekel hogy a Gmail túlhájpolt vagy sem,MŰKÖDJÖN ha egyszer +100K-t adok ki egy telefonért.
3.) Nem írtam hogy rossz a rendszer,azt írtam 8.1,9-el talán jó lesz,ami nem jelenti azt hogy most rossz lenne,azért mert elvakult Wp fan vagy,(sajnos nem olvastam az aláírásodat,akkor ez a beszélgetés el sem kezdődött volna) ne akard belelátni a kommentjeimbe azt ami nincs ott.
4.) Fannak lenni azért szar ügy mert eleve azzal a mindent megbocsájtó mentalitással állsz hozzá,ami kizárja az alapvető kritikák célba érését is,többek közt ezért tart ott a Wp ahol,lásd még sms/mail/ébresztő/csengetési hangerő beállíthatatlanság,stb facepalmokat,így 2014-ben...
Megvan ez a fan mentalitás droidnál is,(16 éves kor alatt halmozottan) meg az ios közösségben is,de valamiért a Wp fanoknál a legnyilvánvalóbb,nyilván a handicap miatt...
A kommunikációnak részemről VÉGE,nyugodtan tiéd lehet az utolsó szó,nem oszt,nem szoroz. -
ak76
senior tag
1.)Hol írtam hogy app hiány van?
2.)A Gmail szarul működik,tény,nem az ujjamból szopom,volt N520-625-920(x2),Samsungok(Omnia7),Lg Optimus7,egy darab HTC Titan,és egyiken sem ment (vagy csak random módon)a PUSH.
3.)Ha a csempék nem mennek,engem nem érdekel kinek a hibája,NEM MEGY,engem ez érdekel,és fütyülök rá hogy a programozó,vagy az MS a hiba okozója,nem egy,és nem két appnál szaladtam bele ebbe a szituba,aki a fórumokba beleolvas hasonló tapasztalatokkal szembesülhet. -
azopi74
addikt
Megértem a nyavajgókat bizonyos szinten, biztos savanyú a szőlő. Nekem is cseszi a csőrömet bizonyos szinten, hogy miért mindig csak az USA-ban vannak ilyen akciók. Tudtam, hogy a felvásárlás után az lesz az első dolga a MS-nak, hogy elkezd az amerikai (és kínai) piacra gyúrni, de azért az öreg kontinenst se kéne hanyagolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Home/Nest
- iPhone topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest