- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
aki az _arra tervezett_ eszközt használja az adott dologra (netezni asztali gép, filmezésre tv, játékra konzol stb
Na itt astad el magad teljesen. Oszinten remelem SMS-t sem kuldesz a telefonodrol. Csak azert mert te nem csinalsz valamit, innentol kezdve az a normalis, masnak mas velemenye nem is lehet, ha van, akkor meg hulye
-
Cathulhu
addikt
válasz
calocsay #104 üzenetére
Itt nem az új appokról beszéltem, hanem amikért már súlyos ezreket (akár tízezreket) is perkáltál. Ha ne adj isten van hardvered is (dokkoló, ilyesmi) akkor pláne kétszer meggondolja az ember, hogy akar-e kísérletezni új rendszerrel.
Amúgy számomra a wp market semmit se ér, mert a legtöbbet használt appjaimat a rendszer kötöttsége miatt sose fogják portolni, nálam pl ezért kizárt a wp, pedig nagyon unom már a droid hülyeségeit is
-
Cathulhu
addikt
Mutter orokolte az S2-t de szerintem tudna mit kezdeni egy ilyen Nokiaval is. Bar nem vagyok benne biztos, hogy elorelepes lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest