Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ak76

senior tag

válasz Azie #124 üzenetére

Akkor utoljára,mert látom a funkcionális analfabétizmus itt is terjedőben van:
    1.) Mutasd hol írtam hogy nincs mindenre app?
    2.) Nem érdekel hogy a Gmail túlhájpolt vagy sem,MŰKÖDJÖN ha egyszer +100K-t adok ki egy telefonért.
    3.) Nem írtam hogy rossz a rendszer,azt írtam 8.1,9-el talán jó lesz,ami nem jelenti azt hogy most rossz lenne,azért mert elvakult Wp fan vagy,(sajnos nem olvastam az aláírásodat,akkor ez a beszélgetés el sem kezdődött volna) ne akard belelátni a kommentjeimbe azt ami nincs ott.
    4.) Fannak lenni azért szar ügy mert eleve azzal a mindent megbocsájtó mentalitással állsz hozzá,ami kizárja az alapvető kritikák célba érését is,többek közt ezért tart ott a Wp ahol,lásd még sms/mail/ébresztő/csengetési hangerő beállíthatatlanság,stb facepalmokat,így 2014-ben...
    Megvan ez a fan mentalitás droidnál is,(16 éves kor alatt halmozottan) meg az ios közösségben is,de valamiért a Wp fanoknál a legnyilvánvalóbb,nyilván a handicap miatt... ;]
    A kommunikációnak részemről VÉGE,nyugodtan tiéd lehet az utolsó szó,nem oszt,nem szoroz.

Új hozzászólás Aktív témák