Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
calocsay
üzenetére
"az applikaciók "hiánya" vajon mekkora gond"
Elvileg nem gond.
Az MS/Nokia saját applikációi általában jól működnek.
Gyakorlatilag viszont bosszantó,hogy míg a droidra leszedek pld egy időjárás appot a több százból,és egy-két kivételtől eltekintve működik,frissít,addig wp-re leszedhetem a legjobbat,annak sem fog frissülni a csempéje,hiába állítod egy órás frissítésre (ha egyáltalán be lehet állítani az intervallumot),és kb ugyanez van az összes többi appal,vagy frissül,vagy nem,vagy élnek a csempék,vagy nem.
A facebook a legröhejesebb,ad hoc alapon működő fostalicska,mondjuk droidra sem sokkal jobb,de wp-n siralmas amit művel.
A Google szinkron is egy szakadék,tucatnyi wp7-8as készülék után állítom EGYETLEN készüléknél sem kaptam meg push módban a leveleimet,bár állítólag ez a Google sara,a szakmai fórumban azt az építő jellegű kritikát kaptam hogy szarjam le a Google ökoszisztémát,mert az MS-el hibátlanul megy minden.
A gyári IE böngésző még mindig képtelen jelszavak mentésére,opció sincs erre,nem is értem hogy 3 éve nem bassza a csőrüket,alternatíva van,csak szarabb mint az IE.
Az egyetlen komolyabb cucc,amit irigylek a wp-től az a drágább Nokiák kamerája,és a hozzá tartozó app,na az professzionális,pláne ha egy 1020-as vas van alatta.
Jó kis rendszer lesz ez a Wp8,majd valamikor a 8.1,vagy a 9 környékén...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX Natúr Titánium 256GB Új állapot, dobozában GARANCIÁLIS!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi