Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
Köszi az infókat, úgy tűnik egész jó lesz ez a WP8!
(Mire telefont akarok cserélni, várhatóan addig sikerül integrálniuk a Skype-ot is normálisan, sőt ha piacra dobnak egy igényes, fémvázas dual sim-es Nokiát is, akkor biztos, hogy én is WP8-ra váltok.) -
turbulencia8
őstag
Én most raktam föl a Launcher 8-at, így rendesen működő widgetek-kel kombinálva (Calendar Pro, Elixir, stb) nekem tetszenek a csempék,
Nemzetközi hívásoknál androidon a Viber mostanában gagyi hangminőségű, a Skype sokkal jobb (csak meríti nagyon az akkut), így utóbbi WP8-as integrálása érdekel a legjobban, azzal mi a baj?
Én droidon nem tapasztaltam lagot, csak a háttérben túlságosan szívja az akkut. -
turbulencia8
őstag
válasz
nikilauda #49 üzenetére
Mi a baj vele? Úgy tudtam az oprendszerbe integrálják előbb utóbb, ezért reméltem, hogy ott jobb lesz mint androidon.
Ha már elkezdtem kérdezősködni, remélem többeknek van összehasonlítási alapja (WP8 vs. Android4).
És tényleg sokkal gördülékenyebbek a csempék, mint az android menüje?
Az offline Nokia Maps mennyire használható?
Email-ezés az androidos gmail-hez képest milyen? (Az "alias" fiókokat kezeli?)
Kösz -
turbulencia8
őstag
Engem egyre jobban érdekelnek ezek az igényes Nokiák, főleg ha az androidos cuccokhoz képest jobban gazdálkodnak akkuidővel, és jobb a kamerájuk, és esetleg dual SIM-es készülék is forgalomba kerül. (Két középkategóriás teló árát kevésbé fáj kifizetni egy drága készülékre.)
Amúgy a Skype vajon WP8-on is gyorsan szívja az akkut?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest