- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #90 üzenetére
nem baj, fotozni jo lesz.
-
kpal
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #88 üzenetére
Csak fog ide is kerülni kisebb mobil boltok által .
-
-
kpal
nagyúr
Vajon itt menyiért adják.. mer a MMM-ben L920 kereken 200.000 Ft.
-
kromatika
veterán
nagyon dögösen néz ki.szerintem tuti siker.
-
Nagyon csinos kis darab kiv. leszek élőben, hogy néz majd ki, de igéretes darab lesz az tuti...
-
Petyyyyy
addikt
Tetszik az ötlet. Xenon + led és alumínium.
A 920 a súlya miatt vált esélytelenné, de ha a 928 tényleg könnyebb lesz nála, akkor zsír mobil lesz.
-
kpal
nagyúr
Na itt megszűnik a házrecsegés stb.. és végre rendes vaku kerül bele .
-
Ati1979
veterán
válasz
Cynicelectro #73 üzenetére
Nekem is 64 bites van. Az elején volt vele gondom elég sok. Szóval leszedni leszedte az alakalmazásboltból csak nem úgy működött ahogy kellett volna.
Azóta már kijött vagy 2-3 frissítés és lehet, hogy megoldódott a dolog. Majd csekkolom akkor. -
AMD Power
titán
Én szerintem ezek mind kacsa hírek. Nem lesz semmilyen 928 Nokia. Nem lenne még bölcs lépés.
-
Cynicelectro
aktív tag
Nagyon bejövős! Kár, h. nem Android van rajta!
-
kazie
tag
Végre, újra fém burkolat. Csak ne a WP8 futna rajta, már fél éve használok WP7et, de már nagyon megutáltam, egy normális zenelejátszó meg böngésző nincs a több százezer app közül, egyedüli jó tulajdonsága a rendszernek a gyorsasága. A Symbianos N97 mini-n 5x jobb appok voltak, csak lassú volt. Én már azt se bánnám ha Androiddal jönne ki.
-
nuke7
veterán
a kép csak illusztráció
(kellemetlen)
(#67) turbulencia8: dual sim a WP8-ban..? WTF?
-
turbulencia8
őstag
Köszi az infókat, úgy tűnik egész jó lesz ez a WP8!
(Mire telefont akarok cserélni, várhatóan addig sikerül integrálniuk a Skype-ot is normálisan, sőt ha piacra dobnak egy igényes, fémvázas dual sim-es Nokiát is, akkor biztos, hogy én is WP8-ra váltok.) -
válasz
turbulencia8 #60 üzenetére
Úgy alapvetően a legnagyobb gond vele, hogy nem működik rendesen, és problémákat okoz a rendszerben.
Jó volt, hogy kitalálták ezt a VoIP API-t az MS-nél, csak a saját vackukat nem tudták időben rendbe rakni. A Béta meg senkinél nem működik rendesen, pedig az alapelve - papíron - nagyon jó volt. Várjuk amúgy az újabb verziókat.
-
mightymo3
tag
válasz
turbulencia8 #50 üzenetére
A emailek lehívása hibátlan nem kell beszarni tőle, minden flottúl megy mint akár egy Iphone-n. A beállítási lehetöségek pedig jobbak mint IOS-en még pedig színben, betük, háttérszín stb. abszolút testre szabható a rendszer, ez alá meg háttér (csempe) felesleges, akár minden csempének különszín is beállítható lesz majd, formailag meg már most is. Offline Maps hibátlan, navi színt úgy, térképet kell mindig ami frissiteni amit gyorsan szoktak kiadni amikor valami változás van.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Nekem a skype néha működik, néha nem. Volt egy skype hívás amit nem fogadtam (én teszteltem kollégámmal számítógépről) és aztán csak soft reset után tudtam bekapcsolni a L920-at. Ezt meg is tudtam már ismételni azóta. Üzenetküldésnél talán a whatsapp messenger működik nálam legjobban. Majd remélem orvosolják előbb-utóbb ezeket a betegségeket. Ez nagy fájdalmam mellesleg. Hiszen androidon nem volt ilyen gondom.(Viber,Fring, whatsapp).
Gördülékenyebbek, de én sohasem értettem az Androidos fikázókat, mert SGS3 és Note/Note2 tökéletes volt. Azért a wp8 ilyen téren szuper.
Az offline Nokia navi teljesen jól használható, hamar talál GPS jelet.
Egy gmail fiókom van. Itt is jobb volt az android szerintem. Folyamatosan szinkronizálja a leveleket, néha pár percet késnek. Ezen a sok hülyeségen már nem csodálkozom, mert itt sokkal bosszantóbb dolgokat is olvastam már a fórumozóktól. Bár szerencsére sokan semmi gondot nem tapasztaltak.
mightymo3:
Fent leírtam,hogy mi volt a gond és sajnos sok ismerősöm és fórumtag is panaszkodik wp8 és skype miatt. -
mightymo3
tag
-
turbulencia8
őstag
Én most raktam föl a Launcher 8-at, így rendesen működő widgetek-kel kombinálva (Calendar Pro, Elixir, stb) nekem tetszenek a csempék,
Nemzetközi hívásoknál androidon a Viber mostanában gagyi hangminőségű, a Skype sokkal jobb (csak meríti nagyon az akkut), így utóbbi WP8-as integrálása érdekel a legjobban, azzal mi a baj?
Én droidon nem tapasztaltam lagot, csak a háttérben túlságosan szívja az akkut. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sokkal, nagyon finom sima működés, viszont amióta megjelent azóta használom a windows phone-t, először omnia 7, most 920-as nokia pár hónapja, de már megbántam. Ez egy unalmas és egy ostoba oprendszer lett, nem minden, hogy villámgyors és akadásmentes.
-
-
Ati1979
veterán
válasz
sing1ep1ayer #25 üzenetére
+1
Nagyon nem gyenge ez a telefon.
Gondolom akkor májusban már itthon is kapható lesz. -
satz18
őstag
válasz
Nokia maps szélvész gyors és navi mellett sebességet is ír. Sztem gördülékenyebb. Az e-mail az ugyan úgy működik, mint androidon. Megadod a gmail fiókodat és kész. Névjegyzékbe szintén, de ott pl hotmail-os az alapértelmezett. Szóval meg lehet adni google hotmail xbox facebook nokia accokat. Van Skydrive ami minden képet autómatikusan konvertál 720p-re és ment felhőbe, még a mobilon eredeti felbontásban tárolódik a kép. Szóval nem rossz. Az android előnye az a játék, és a dual sim, más sztem nincs, csak hátrány.
-
-
turbulencia8
őstag
válasz
nikilauda #49 üzenetére
Mi a baj vele? Úgy tudtam az oprendszerbe integrálják előbb utóbb, ezért reméltem, hogy ott jobb lesz mint androidon.
Ha már elkezdtem kérdezősködni, remélem többeknek van összehasonlítási alapja (WP8 vs. Android4).
És tényleg sokkal gördülékenyebbek a csempék, mint az android menüje?
Az offline Nokia Maps mennyire használható?
Email-ezés az androidos gmail-hez képest milyen? (Az "alias" fiókokat kezeli?)
Kösz -
nikilauda
senior tag
válasz
turbulencia8 #44 üzenetére
a skype egy f0s wp8-on
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez örömhír, a K800-am óta hiányolom a Xenon vakut.
Persze ez árban vészes nekem, majd, talán
-
Ennek a sok különböző modellnek elsősorban a szolgáltatói igények - az ebből adódó hardveres revíziók között különbségek, költséghatékonyság az oka.
Gondolj bele, hogy a Verizon és a Sprint pl. nem is GSM, hanem a CDMA alapokon dolgozik. Természetesen vannak olyan SoC-ok, amik már egyben kiszolgálják mind a két hálózattípust, de költségesebb megoldás.
Ezek mellett egy AT&T ha azt kéri, hogy gyártsanak nekik egy egyedi revíziót, amit csak az Ő hálózatában lehet elérni, és lesz X változtatás az eredetihez képest, viszont szerződésben vállalja, hogy 1 millió példányt rendel belőle... te visszautasítanád?
-
Pirosász
aktív tag
Emlékszel a 3330-ra?Azon már volt WAP.A 3310 és a 3410 között volt.Azért nem "ő" volt a 3410,mert nem a következő generáció volt,hanem egy köztes valami.Itt is ez a helyzet.A lumiákon is a régi számozási rendszer köszön vissza.Első szám a családon belüli helyét jelzi,a második a generációt,a további számok a még részletesebb pozíciót.Szerintem ez egy jól működő,logikus számozás.Nem olyan bugyuta,mint az ilyen ACE 1,2,3....,meg S 1,2,3....
-
turbulencia8
őstag
Engem egyre jobban érdekelnek ezek az igényes Nokiák, főleg ha az androidos cuccokhoz képest jobban gazdálkodnak akkuidővel, és jobb a kamerájuk, és esetleg dual SIM-es készülék is forgalomba kerül. (Két középkategóriás teló árát kevésbé fáj kifizetni egy drága készülékre.)
Amúgy a Skype vajon WP8-on is gyorsan szívja az akkut? -
Orton96
aktív tag
Egyre érdekesebb dolgokat dob piacra a Nokia, de én azért megkérdőjelezném, hogy mi értelme ennyi 82x és 92x modellnek.
-
enginev3.0
félisten
Szép ez az illusztráció
-
M.A.Z.
aktív tag
N8 WP8-cal
-
sing1ep1ayer
őstag
A Microsoft biztosan jól jár, a Nokia már szerintem kérdéses. Mindig pedzegetik, hogy "bezzeg ha androidos telefonokat is gyártanának akkor mi lenne..." - és hát fene tudja; lehet hogy még jobban fogynának a készülékeik, mint így. Sokan vannak, akik a rendszer jelenlegi hiányosságai miatt (nem mennék bele, mind ismerjük őket) nem váltanak WP-re, nekik ugyebár a Nokia semmilyen alternatívát nem ad, tehát más gyártótól választanak majd, ami a finneknek bevételkiesés. Ugyanakkor lassan WP fronton kezdenek egyeduralkodóvá válni, ami igencsak előnyös nekik, de ezt leginkább saját maguknak köszönhetik, nem a Microsoftnak.
-
daniel909
addikt
teljesen mindegy a név. ha ütni fog (márpedig fog) akkor lehetne káposztástészta is a neve, vennék. persze a legnagyobb "hátrány" ebben a telefonban maga a rendszer, aminek vannak még gyerekbetegségei, ez visszatarthat pár embert.
Androiddal ütné az SGS eladásokat -
atike
nagyúr
Xenon + alu?
Jó lenne... Androidos csúcsmodell is jöhetne már hasonló paraméterrel...
-
Pirosász
aktív tag
válasz
A Lumia már erősebb brand mint a Windows Phone egy jó ideje.Nem azért vesznek Nokiát az emberek mert WP fut rajta,inkább az a jellemzőbb hogy azért lesznek WP-sek mert Nokiát akarnak,azon meg az van.Azért nincs itt semmi kihasználás az MS részéről.Ez egy tökéletes szimbiózis,amiben mindkét fél jól jár.
-
Terentius
őstag
Tényleg miért koptak ki a Xenon vakuk?
-
Tomcat
őstag
Most már egyre türelmetlenebbül várom ezt a telefont. Lényegtelen akár 1000 lesz a neve akár 928 az N8 korszerű technológiákat hordozó utódjának nekem biztosan kelleni fog.
Legrosszabb esetben a képminőségért cserében idővel majd megszokom azt a kissé fura csempés felhasználói felületet. -
raper
senior tag
válasz
Azért a Nokiának voltak és vannak is olyan mérnökei, akikre építhetett volna a cég vezetése. Helyette ráültek az eredményükre ( 1 ) és azt gondolták, hogy az elég ha csak a lendület viszi őket tovább. Nem volt elég.
-
hunter84
aktív tag
Tudom, hogy ez a hír is csak pletyka!
De fotózásra kiélezett telefon AMOLED kijelzővel?! Az aztán pont a színhűségéről híres.
-
sing1ep1ayer
őstag
A végén még a Nokia lesz az, aki felfuttatja a WP-t és nem fordítva, ahogy vártam volna.
-
Blyan
félisten
Semmi sem biztos, mert nincs bejelentés. Ha meg pletykákra alapozunk.
Nos, egy ideje lehet tudni, hogy jön egy PV 4x MP-es Lumia modell, amit elneveztek 1000-esnek.
És egy hónapja kering a pletyka (a fentivel párhuzamosan), hogy jön a 920-nak egy fémházas ráncfelvarrása.Szóval - ismétlem a pletykák alapján - egyelőre két külön telefonról van szó.
-
Hina
aktív tag
Tetszetős darab. Majd yool megtapogatom, ha kijön.
-
hcpety
tag
A kép alapján szerintem a Catwalk kódnevű telóról van szó, amit egy szűk újságírói kör meg is csodálhatott MWC-n a "titokszobában".
-
oliwire
őstag
Ez a xenon már tényleg kellett újra egy fényképezésre kihegyezett mobilhoz
-
Cyberpunk
félisten
Jónak tűnik.
-
kengyel
nagyúr
Ez nagyon eltalált telefon lett, elfogadnám
-
batai15
félisten
mi csinos !
-
bongeszo
aktív tag
928 wtf?
Miért nem lehet normális nevet kitalálni, vagy legalább követhetőbb számokat
-
blackydan
senior tag
Jó kis párosítás, simán elfogadnék egyet
-
eventus
veterán
Xenon+LED!! Vegre valaki megint hasznalja, remelem a tobbi gyarto is koveti. SE K850 volt jo. Siralmas fenyforrasokat epitenek be
-
oceanrush
senior tag
Egy ilyen telefon tetszene nekem is.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hogy lehet beleírni egy légből kapott pletyka bármelyik részébe is, hogy biztosnak tűnik...?
(#1) MCGaiwer: Verizonos vagy?
-
satz18
őstag
Ha ez a mobil nem lesz sikeres, akkor én megeszem a kalapomat.
-
Ezt a karcsú alumínium házat egyszer már ellőtték a leendő Lumia 1000-nél. Nem hiszem, hogy a valóságban sokban fog a 928 (ilyen hülye nevet) különbözni a 920-tól.
-
MCGaiwer
addikt
Biztos vétel! Bár remélem, a fényképezésre kiélezés ellenére nem fog kilógni a kamera a hátlap síkjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest