- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
turbulencia8 #60 üzenetére
Úgy alapvetően a legnagyobb gond vele, hogy nem működik rendesen, és problémákat okoz a rendszerben.
Jó volt, hogy kitalálták ezt a VoIP API-t az MS-nél, csak a saját vackukat nem tudták időben rendbe rakni. A Béta meg senkinél nem működik rendesen, pedig az alapelve - papíron - nagyon jó volt. Várjuk amúgy az újabb verziókat.
-
mightymo3
tag
válasz
turbulencia8 #50 üzenetére
A emailek lehívása hibátlan nem kell beszarni tőle, minden flottúl megy mint akár egy Iphone-n. A beállítási lehetöségek pedig jobbak mint IOS-en még pedig színben, betük, háttérszín stb. abszolút testre szabható a rendszer, ez alá meg háttér (csempe) felesleges, akár minden csempének különszín is beállítható lesz majd, formailag meg már most is. Offline Maps hibátlan, navi színt úgy, térképet kell mindig ami frissiteni amit gyorsan szoktak kiadni amikor valami változás van.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Nekem a skype néha működik, néha nem. Volt egy skype hívás amit nem fogadtam (én teszteltem kollégámmal számítógépről) és aztán csak soft reset után tudtam bekapcsolni a L920-at. Ezt meg is tudtam már ismételni azóta. Üzenetküldésnél talán a whatsapp messenger működik nálam legjobban. Majd remélem orvosolják előbb-utóbb ezeket a betegségeket. Ez nagy fájdalmam mellesleg. Hiszen androidon nem volt ilyen gondom.(Viber,Fring, whatsapp).
Gördülékenyebbek, de én sohasem értettem az Androidos fikázókat, mert SGS3 és Note/Note2 tökéletes volt. Azért a wp8 ilyen téren szuper.
Az offline Nokia navi teljesen jól használható, hamar talál GPS jelet.
Egy gmail fiókom van. Itt is jobb volt az android szerintem. Folyamatosan szinkronizálja a leveleket, néha pár percet késnek. Ezen a sok hülyeségen már nem csodálkozom, mert itt sokkal bosszantóbb dolgokat is olvastam már a fórumozóktól. Bár szerencsére sokan semmi gondot nem tapasztaltak.
mightymo3:
Fent leírtam,hogy mi volt a gond és sajnos sok ismerősöm és fórumtag is panaszkodik wp8 és skype miatt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sokkal, nagyon finom sima működés, viszont amióta megjelent azóta használom a windows phone-t, először omnia 7, most 920-as nokia pár hónapja, de már megbántam. Ez egy unalmas és egy ostoba oprendszer lett, nem minden, hogy villámgyors és akadásmentes.
-
satz18
őstag
válasz
Nokia maps szélvész gyors és navi mellett sebességet is ír. Sztem gördülékenyebb. Az e-mail az ugyan úgy működik, mint androidon. Megadod a gmail fiókodat és kész. Névjegyzékbe szintén, de ott pl hotmail-os az alapértelmezett. Szóval meg lehet adni google hotmail xbox facebook nokia accokat. Van Skydrive ami minden képet autómatikusan konvertál 720p-re és ment felhőbe, még a mobilon eredeti felbontásban tárolódik a kép. Szóval nem rossz. Az android előnye az a játék, és a dual sim, más sztem nincs, csak hátrány.
-
nikilauda
senior tag
válasz
turbulencia8 #44 üzenetére
a skype egy f0s wp8-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest