- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
API lesz, fejlesztők tudnak ilyet írni maguktól? Nem. Ahogy offilen navit se. MS ad engedményt, hogy egyáltalán valahogy el tudják valamivel adni a szolgáltatóknak US-ben. (Biztos nagyon örülnek az iOS után még egy terméknek, amibe nem tudnak belenyúlni és brandelni...) Talán még native app ként Skype is lesz, aztán viszlát.
De elfogadom és nyilván nem tudok vitatkozni azzal, hogy majd kiderül, mert én is csak találgatok, feltételezek, sejtek. Igazad van befejezem. -
vicze
félisten
Te is sejted, és tudod nagyon jól hogy mi lesz (le is írtad már ha jól emlékszek), mivel a WP7 az ami (a beta teszt).
7.8-cal lehet jönni hogy blabla, de WinRT-t nem fog támogatni, a WPF és SL-t megszüntette gyakorlatilag a MS. Így hova támogatni az appokat? Ismerek pár embert akik fejlesztenek WP-re és elég egyértelmű, hogy 2 duplán szopni nem akarnak + WinRT appal már egyből megy Win8 és Windows RT-n is az alkalmazásuk, akkor minek szenvedni WP7-tel. Így is 0 a részesedése (2% ???), és hiába lett mutogatva, hogy ilyen listán meg olyan listán első, tök szép és jó, ha eladtak belőle vagy 5 millát összevissza.
Lehet a fröcsögőket visszafogni, hogy nem tudják a jövőt, de azt hiszem a bemutatón elég világosan ábrázolva lett és WP7-nek csak azért van benne helye, hogy a felháborodottak ne érezzék még jobban magukat át****. -
neooen
aktív tag
Azt hiszem még a "minden a WP 7-ről" topikban keveredtem kisebb "vitába", hogy az emberek nagy többségét szerintem mennyire nem fogja érdekelni, hogy ha nem tudják majd frissíteni a telefonjaikat WP8-ra. Ha az új rendszer (WP8) majd jó lesz, szinte egyáltalán nem érinteni majd az eladásokat, hogy annak idején mi is volt a WP 7.5-tel frissítés tekintetében. [link] Itt az Androidos táblázatot és a hozzá tartozó szövegrészt (is) érdemes elolvasni.
A lényeg, hogy a piacot nem az ilyen fórumokról kikerülő "kockák" tartják életben, mi csak egy nagyon elenyésző kis százalék vagyunk.szerk.: Nem a legjobb fogalmazásom, de talán érthető
.
-
Nerd
aktív tag
nem Remusz911 irta, hanem en, csak ugy latszik a dolt betut nem latjatok. Engem lehet szidni nyugodtan, de en ebbol ki is szalltam most. Mint fejleszto, jovo tavasztol uj alkalmazast irni WP7-re marhasagnak tartom. A 100 ezer appon felul max 10-ik zseblampa appot lehet irni erre a platformra... Valoszinuleg az olyan jatekok mint Angry Birds Space is nativan lesznek mar megirva...
reszemrol itt a vege, en is budhista nyugalommal nezem, hogy egyesek elvakultabbak, mint az almasok... -
Nerd
aktív tag
En WP parti vagyok, de miutan megerositettek, hogy nem lehet frissiteni szepen lecsusztak! A mostani helyuket annak koszonhetik, hogy 0.01$-os aron adjak... De ez teljesen ertheto. Nyilvan nem vennek meg egy "elavult" keszuleket, de az is igaz, hogy a 4 honapos 710-met sem vagom a falhoz mert nem frissitheto...
Annyi, hogy jovo tavaszra kotelezo lecserelni, mert uj alkalmazasok nem lesznek a 7-es szeriara... es ezt a hupi lila sem tudja megvaltoztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged