- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
?
Engem nem az érdekel, hogy a két kernel mennyire képes együtt élni egymással, hanem, hogy az Lumia 505 egy értelmetlen választás a régi (1st, 2nd gen.
) "nagyjai" mellett mégha ez is az, de mégis "új" (vagy csak Nokia). A rendszer ezeken meg persze, hogy ugyan az. Ez stimm.
-
Probber
őstag
Én ezeket nem bontanám ketté (az összesen ugyan az a rendszer rohan és fog is), de ha így neked jobb, ám legyen. A lényeg, hogy ez akkor sem változtat a mondandóm lényegén. Az összes általad felsorolt készülék (kivéve a 610) jobb választás az 505-nél és akkor még ott vannak a mára már olcsó, anno felső kategóriás készülékek is.
Ezen kár vitatkozni, ha van esze az embernek nem ezt foglya megvenni (ok, 20-30k-ért rendben lenne). Ennyi.
-
Probber
őstag
Nem tudom, hogy nálad mit jelent a második generáció, mert ott most tartunk a WP8-cal (és ugye "ha nem akar sokat költeni"). De egyébként az már legyen az ő dolga, aki keres az talál. Gyanítom, hogy ezeknél egyiknél sem lesz olcsóbb az "új" Nokia. Ha mégis, arra is van alternatíva és lehet is kapni. A szolgáltatói ajánlatokat meg a sarkiGSM és társai hozzáállást meg hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest