- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Engem egyre jobban izgatnak ezek a WP telók. Jöhetne akár hozzánk is egy ilyen.
-
BiP
nagyúr
válasz
Oppenheimer #43 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy a 1st genesek nem fognak WP7.8-at kapni, míg a 2nd gen cuccok igen. (most így nagy átlagban)
-
Ati3120
tag
Nagyon olcsó ellehetne adni de ez így elég halovány .Tényleg én is inkább a jelenlegi palatárról választanék WP7-et ,jobb ajánlatok .
-
Probber
őstag
?
Engem nem az érdekel, hogy a két kernel mennyire képes együtt élni egymással, hanem, hogy az Lumia 505 egy értelmetlen választás a régi (1st, 2nd gen.
) "nagyjai" mellett mégha ez is az, de mégis "új" (vagy csak Nokia). A rendszer ezeken meg persze, hogy ugyan az. Ez stimm.
-
Blyan
félisten
Én sem bontanám ketté, ha a 1st gen vagy 2nd gen telefonok kapnának WP8-at, de az a helyzet, hogy a WP8 alapjaiban más, mint a WP7, még akkor is, ha külsőleg nagyon hasonlítanak egymásra. Ezt nem árt észben tartani.
Szóval két külön oprendszerről beszélünk, még akkor is, ha a WP7 alkalmazások futnak a WP8-on, de fordítva ez nem igaz.
-
Probber
őstag
Én ezeket nem bontanám ketté (az összesen ugyan az a rendszer rohan és fog is), de ha így neked jobb, ám legyen. A lényeg, hogy ez akkor sem változtat a mondandóm lényegén. Az összes általad felsorolt készülék (kivéve a 610) jobb választás az 505-nél és akkor még ott vannak a mára már olcsó, anno felső kategóriás készülékek is.
Ezen kár vitatkozni, ha van esze az embernek nem ezt foglya megvenni (ok, 20-30k-ért rendben lenne). Ennyi.
-
Probber
őstag
Nem tudom, hogy nálad mit jelent a második generáció, mert ott most tartunk a WP8-cal (és ugye "ha nem akar sokat költeni"). De egyébként az már legyen az ő dolga, aki keres az talál. Gyanítom, hogy ezeknél egyiknél sem lesz olcsóbb az "új" Nokia. Ha mégis, arra is van alternatíva és lehet is kapni. A szolgáltatói ajánlatokat meg a sarkiGSM és társai hozzáállást meg hagyjuk.
-
Probber
őstag
Ha nem akar sokat költeni, de van egy kis esze az embernek, akkor az inkább megveszi egy első generációs WP készüléket, komoly dizájnnal és minőséggel (nem az alsó kategóriában versenyeztek), mert hát azok röhögve körbeverik ezt (és a majdani hasonszőrű társait).
-
Juveman
tag
Na ez siker teló lesz,csak miért nem egyszerre adják ki ezeket.Wp7-nél is ezt csinálta a Nokia.Már mennék venni 620-at.Miért kell egy szériát közel egy évig húzni,mire mind kijön,mint a WP7-es Lumiáknál.Ki kell adni mind a 6-8 WP8-as Lumiát egyszerre,hagy szóljon.Cserélném is lefelé a 710-et.
-
moleculez
veterán
ezt a 620at varom erdekesnek tunik. De a cikkben szereplo mutatvany nem tudom... Telefonnak elmegy ha nem varok sokat tole, akkor eleg a 256, en mar nem romolgatok, nem gamelek, nekem eleg netezeshez, meg chateleshez.
-
válasz
Tejberizs76 #26 üzenetére
Igen, jól írják, hogy az 505 az addig fogott meg, míg meg nem láttam a 256 mega ramot.
Tudom, hogy a 800-ban 512 van. -
vince
őstag
válasz
Tejberizs76 #26 üzenetére
Én is nagyon szemezek egy Nokia Lumia 800-al, de ez addgi fogott meg, míg megláttam a 256 mega ramot.
A 256 MB ramos rész a cikk tárgyáról szól már
(#25) Azie
jó lesz az, majd vesznek hozzá napelemes töltőt -
Azie
őstag
1300 mAh... Pláne Mexikóban, a sivatagban. Nagy sikere lesz!
-
BiP
nagyúr
Úgy látom, többeknek a 256MB ram szúrja a szemét. Nekem is.
Ha nem is akarnak belerakni 512-t, legalább 384 belemehetett volna, akkor senki nem panaszkodna szerintem. De így nagyon kompromisszumos a dolog. -
Ati1979
veterán
Nem tudom mennyibe kerülne belerakni még 256mb ramot. Egy használható telefon lenne, ha nem szúrnák el ilyesmivel.
-
Én is nagyon szemezek egy Nokia Lumia 800-al, de ez addgi fogott meg, míg megláttam a 256 mega ramot.
-
Tejberizs76
tag
válasz
dreamdancer #18 üzenetére
Igen láttam pár appot és hát nem egy csilli-villi a felületük. Gondolom alakulni fog ez később. Nem hiszem, hogy hagyja az MS és a gyártók, hogy kevés és csúnya appok legyenek WP-ra.
Lehet másod telónak megveszem a L800-atTrénél, most nagyon olcsó, de lehet belecsattanok egy használtba.
-
Tejberizs76
tag
WP7 és WP8-nál nincs akkora RAM igény mint a Droidnál vagy iOS-nél.
Persze a 256Mb elég karcsú és több programot emiatt nem lehet futtatni/telepíteni, de ez van. Belépő szintű a készülék ezért vannak kompromisszumokMindent nem lehet pláne OLCSÓN :-D
-
hadrian77
csendes tag
A Samsung stratégia wp oprendszerrel, olcsótól a prémiumig mindent lefedni
-
dreamdancer
őstag
válasz
Tejberizs76 #4 üzenetére
Tejberizs76: ha nem akarod túézásba vinni a testreszabást, azaz alapból tetszik a UI, akkor szvsz nem fogsz csalódni, maga a rendszer szép, gyors, kellemes. Appból viszont nem csak kevesebb van, de a színvonaluk is rosszabb, kábé olyan a helyzet, mint az Androidon 3 éve volt.
-
Zedz
addikt
A cikkben van egy elírás: sorszánú
Ez kapható lesz Európában is? Mert mondjuk a Lumia 510 Európát és Észak-Amerikát is mellőzi.
A fentebb linkelt 620 szerintem nagy sláger lehet, egészen fiatalosra sikerült, meg a paraméterei sem rosszak. Az árát tekintve - 250USD- meg lehet best buy lesz WP8 fronton?
-
Tejberizs76
tag
válasz
Vassili_Zait #8 üzenetére
Most nagyon lement az áruk a WP8-as mobilok után. A Lumia 800 nagyon tetszett mindig is. Nagy Droid fan vagyok és ROM-olgatok is ezerrel, de már beleuntam, ezért nézegettem a WP7/8-as telókat. Szifon kizárva!
-
amanoba
őstag
nem értem a 256-ramot, komolyan nem...
-
dreamdancer
őstag
Ha legalább 384 MB RAM belement volna, a Samsung bebizonyította, hogy annyival már lehet élni. De ennek így mi értelme, veszel egy okostelefont, amiben van kb 1,5 GB nem bővíthető tár (thx to WP7) és nem megy rajta a Skype meg még ki tudja, mi nem. Lássuk már be, hogy WP-alapokon nem lehet korrekt belépőkészüléket összerakni.
-
Minek, minek, minek? Ezentúl frissítésenként fossák ki az új készülékeket?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Tejberizs76 #4 üzenetére
Jòk, főleg a lumia 800. A nokia sokkal több appot csinál a mint a többi wp gyártó... Nekem htc-m van de sajnálom, hogy nem nokiát vettem... Újìtások csak arra jönnek, úgyhogy azt nyugodt szìvvel ajánlom!
-
Abysmal
aktív tag
Új WP8-as Nokia: Lumia 620
-
hcpety
tag
válasz
Tejberizs76 #4 üzenetére
Én androidról váltottam, és nekem jobban bejön. De ez saját vélemény, valakinek ez valakinek az tetszik. App-okból van sok, de nem annyi, mint a market-en. De szerintem minden van, ami egy átlagfelhasználáshoz szükséges.
-
Tejberizs76
tag
Jók ezek a Windows Phone-ok? Appokal, hogy áll? Agyalok egy olcsó Lumia 800-on.
-
Oppenheimer
nagyúr
Aksiért kár, pedig szép
-
vince
őstag
míg nem értem a 256 MB memória részig, még érdekelt is a dolog
-
BoC1ka
senior tag
1300 mAH....hmm...nem. orvendetes a 4coll a jelnlegi 7.5 okhoz kepest..de nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged