- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
Már csak azért is a komolyabbak közé tartozott, mert pár éve korántsem volt ekkora választék, mint mostanában (bár pont emiatt a gyengébbek között is szerepelt
)
Igen, a freenasra gondoltam, hogy nem flexibilis, nem a bsd-kre. De ez minden specializált rendszerre igaz az általánossal szemben.
Ubuntuból a szerver verzió nem rak fel guit.
-
Szőröstalpú
tag
Szerintem nem a jóságával van a gond, inkább egy kicsit öregecske. Most néztem, hogy több, mint két éve megy (azóta mennek benne folyamatosan a vinyók), 42 nap uptime-ja van (tudom, hogy jó lenne alá egy szünetmentes, de eddig még nem panaszkodott
), szóval elégedett vagyok vele
-
Szőröstalpú
tag
Igen, erre a célra valszeg tökéletes, én csak a flexibilitást hiányolom belőle.
Van itthon egy gyári nasom, a feladatát jól elvégzi, de semmi olyat nem tud, amit írtál (kiszolgálja a fájlokat, oszt kész - egy nasnak végülis ez a feladata). És bár linux van rajta, először egy jtag portot kellene ráhegeszteni, hogy hozzá lehessen férni, ahhoz meg még túl jól működik, hogy megpróbáljam -
Szőröstalpú
tag
Elsőre csak a képernyőkékepet néztem meg, és azokon nem volt
Mindenesetre fenntartom a véleményem, hogy az ilyen speciális disztribúciók akkor jók, ha alapvetően megfelelnek az ember igényeinek. (például ha nyomtatószervernek is akarod használni, akkor már parancssorból kell varázsolni) -
Szőröstalpú
tag
Jól látom, hogy ez freebsd? Ubuntuhoz azért könnyebb támogatást (fórumokat) találni. Ráadásul ebben nincs torrent alapból ha jól látom (és ugye az volt az egyik elvárt funkció).
Ha az ember tudja, hogy mit akar, akkor egy linuxot sem nehéz összehozni, ha meg nem, akkor egy ilyen előre összeállított cucc is bonyolult lehet (főleg, ha nem működik out-of-box)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest