- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipisti
tag
Demonstráltad a régi időkből jól ismert elitistáskodást. Nap mint nap használok Ubuntut munkára. Nyilván van nála jobb, korlátozottak a disztrókra vonatkozó ismereteim, de egyet bizton állíthatok: nagyszerűen bevált. Na most "aki használt már Linux alapú rendszert", az tudhatja, hogy a csomagok stabil verziója általában az új verzió mögött kullog, de az esetek zömében ez nem jelent hátrányt, viszont cserébe stabil lesz a rendszered. Nekem és sokaknak ez számít. Ha valaki magában a Linuxban szeretne elmélyülni, erre tud és akar időt, energiát szánni, annak kiváló választás az Arch. Be kéne látni, hogy a felhasználók túlnyomó többsége nem ebbe a kategóriába tartozik.
-
Dave™
nagyúr
Semmi baj nincs a Unity-vel, tök intuitív és a keresésre (ami jóval gyorsabb mint a böngészgetés menükben) fókuszál. Végigpróbáltam minden nagy DE-t, de egyik sem hozta ezt a felhasználói élményt. A csomagkezelő meg nem "nem naprakész", maximum a csomagok, de ez is attól függ melyik rendszert használod, meg ott vannak a külső források is. Pl. a hamarosan megjelenő 17.04 elég friss csomagokat fog használni. Különböztessük meg a rolling meg a release disztribúciókat, mindkettőnek megvan a maga előnye, hátránya. Te rolling párti vagy, én meg az LTS release mellett teszem le a voksom.
ubyegon2 gondolkodtam rajta, hogy Ubuntu v. Linux legyen a cím, két okból lett ez: egyrészt minden szoftver (kivéve a Unity Tweak tool meg talán az indikátorok) megy más tetszőleges disztribúciókon is, mindenki arra vonatkoztatja amire szeretné, a másik pedig hogy a köznyelvben minden disztribúció Linux, és ha megnézed elég kevés Ubuntus vonatkozás van benne, nem éppen a rendszerről szólt, hanem inkább a hétköznapi alkalmazásokról. A többi DE-s téma meg más korábban ki lett azt hiszem tárgyalva a korábbi írásban (legalább érintőlegesen), nem akartam megint. Ha gondolod és van kedved írj nyugodtan a többi változatról
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged