- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
tatararpad #16 üzenetére
Az alternatív programokkal az a gond, hogy nem mindenkinek ténylegesen azok. Én pl. még egy HDS-re se találtam számomra megfelelőt. Aztán a különféle grafikus tesztprogramok, egyéb spéci programok, firmware-frissítéshez való cuccok stb., amik megint kellenének. A virtuális gép meg ugyanúgy foglalja a helyet, plusz erőforrás kell hozzá stb. Akkor már inkább feltelepítem a kívánt rendszert natívan. Na ezért is használok dual-boot megoldást és akkor legalább nem kell kompromisszumokat kötnöm.
Amúgy a cikkben említett Psensor hasznos kis eszköz, én is használom. Bár nem minden drive-ot szokott felismerni, főleg bizonyos USB-s háttértárakat nem.
-
válasz
tatararpad #25 üzenetére
az ismerősi körömben szinte senki nem tanult meg 20 év alatt rákattintani. sőt!
inkább felhívnak, hogy mit kell csinálni, ami fárasztó, de még mindig jobb, mint, hogy maguktól elkezdjenek letöltögetni minden szemetet az első feldobott linkről, mert akkor utána nekem kell megint rendbe rakni a gépüket.én személy szerint nagyon örülök neki, hogy van win mellett alternatíva. pont Dave írása miatt indultam neki kipróbálni az ubuntut.
-
tatararpad
őstag
válasz
tatararpad #25 üzenetére
A családban is fut egy linuxos gép, pont emiatt, a felhasználóját nem érdekli a rendszer, nem igényli a Windows-t, és nincs kompetenciája foglalkozni a rendszer nyűgjeivel, nekem meg nincs kedvem helyette. Úgyhogy Isten áldja az LTS kitalálóját
-
c4
őstag
válasz
tatararpad #25 üzenetére
Tapasztalataim szerint egy átlagember elég sok dolgot nem tud a pécéjén megoldani. Többek közt az operációs rendszerek telepítését sem. De én is csak megerősítettem a szerző véleményét, van élet a Windows-on túl is...
-
Dave™
nagyúr
válasz
tatararpad #16 üzenetére
A népeket kevésbé érdekli a hitvita, működjön amit eléraknak és kész, lásd Android.
Ezt előbb észre sem vettem. Na én pont emiatt használok Ubuntut, működik és kész. A Windows 10 meg nem, legalábbis nagyon nem úgy, hogy észrevétlenül a háttérben maradjon, ami egy operációs rendszer feladata kellene, hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest