- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
ha a menüben van 2 IMEI szám az akkor 2 sím,ha pedig korlátozva van akkor ezek szerint csak vodával megy.
viszont a prohardver teszt oldalon ez van írva:
SÍM-foglalat szimpla vagy dual nanoSÍM
a vodafone oldalon nem szerepel a DUAL SÍM tudás-tehát akkor ott csak 1 símes V50 telót hozzák forgalomba.
ha tényleg 1 símes akkor nekem a voda oldalról nem éri megvennem.
mivel 2 sím van használatban,ezért feltétel a DUAL mód. -
gretzky77
veterán
Küldök képet privátban a tokról, de ha az enyém megjött-remélem jövő hét elején megjön- akkor ingyen odaadom a mostanit, hogy legyen miben használni amíg megjön a Kínából rendelt, aztán ha nem kell kidobod! Valamint ha kell akkor a hátlapra tudok adni carbon mintás fóliát, nekem is az van rajta! Annyi csak, hogy a tok csatlakozó pinjeinél ki kell vágni! Van vagy 10 db asszem!
-
gretzky77
veterán
Szia a színes akkukijelzés gyárilag nincsen.
Az 5g LED nem paraméterezhető vagy bekapcsolod vagy nem, viszont ha jól sejtem különböző színben villog ha Viber, vagy hívás van pl! Tokot itthon nem tudom mennyire találsz rá, én kintről rendeltem de a ledet az enyém is kitakarja! Nekem nem soká megjön egy új tok, ha gondolod a régit ami kissé meg van kopva, de teljesen kulturált állapotban van még, fel tudom neked ajánlani hogy tudd használni,amíg megjön esetleg a Kínából rendelt tokod! Én biztos nem bírnám ki, hogy ott áll a telefon és nem tudom használni!Más: van aki a zenei képességei miatt választotta? Milyen fej-,fülhallgatóval használjátok?
-
gretzky77
veterán
Szia örülök, hogy bővül a csapat!
Én csak alkalomszerűen használom a 2. kijelzős tokot. A külső részére nincs ötletem sajnos a 2. kijelzőn nekem gyárilag van egy sima fólia, igaz kicsit már kezdi megadni magát! A telefonra én üveget rendeltem Kínából, igaz így valóban nem záródik olyan jól a tokban, illetve a minimális oldalsó ívek miatt nem találtam olyat ami teljesen jól felfekszik a teljes kijelzőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest