Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Ráérős napokban szoktam csekkolni, márpedig mostanában ráérek... LG-Firmware.com-on jelenleg a legfrissebbet mutatja DEC régióra, nekem Amazonról ezt küldték. Reménykedem benne, hogy nem fogják a V40-et sem elfelejteni frissítésekben. Bár eddig a 9-es droid jól teszi a dolgát.
Nekem is volt G3-am, ha jól emlékszem Telekom-os régiója volt, arra meg eléggé késve kaptam frissítéseket, úgyhogy manuálisan csináltam.
Ja, egyébként most tovább esett a V40 ára Amazon-on, €350 jelenleg...
...kis javítás: a kék €338, a szürke 377 még mindig.
-
David3
őstag
Na, meg is hozta a futár. Amazonról lett rendelve, elég korrekt áron (€371), plusz átlátszó tokot és 3D-s fóliát rendeltem hozzá, utóbbi nem igazán tetszik, néha erősebben kell nyomni a kijelzőt.
A készülék DEC régiókódos, gyorsan le is szedte magának a legújabb frissítéseket, egészen V20e-ig frissült. Szoftveresen semmi gondot nem tapasztaltam, gyors minden, hiába fut a háttérben nagyon sok minden (talán itt meglátszik a különbség a V30-cal szemben, +2GB RAM ennyit jelent).
Az akksi az még nem állt be szerintem rendesen, mivel 100%-nál 4 óra üzemidőt írt, utána 85%-nál 10 órát már...
A kameránál kimondottan tetszik, hogy személyre lehet szabni a gyors gombokat, a panoráma funkciót gyorsan ki is raktam a főoldalra.
Ami hiányzik a V30-hoz képest, az egyelőre annyi, hogy az ujjlenyomat-olvasót nem funkciónál ki-bekapcsoló gombként, ezt még szokni kell.
-
David3
őstag
válasz
stemplar07 #545 üzenetére
Az akksi gondolom beállítás kérdése is, illetve, hogy mik futnak a háttérben... szinkronizáció, lokáció, wifi, mobilnet... ezeket én napközben általában kilövöm, ha épp nem kell. Éjszaka megy takarékos üzemmódba, illetve 2-3 naponta kikapcsolom a telót. Mindegy, bízok a legjobbakban.
-
David3
őstag
Sziasztok!
A dual SIM-es V40-et használóktól kérdeznék: mennyire jól használható két SIM-es verzióban a készülék? Szoftverfrissítések itt is csúsznak a DS verzió esetében? Illetve aki esetleg tud pár információval szolgálni magáról a mindennapi működésről, azt megköszönném. V30-ról váltanék...
-
nyeklenyukk
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudnám rootolni? LM-V405EBW Rev.1.0 Android 9-es
Kingo Boot leáll.
Csinált már vki ilyet? Még mindíg a hívás rögzítés a cél....
Köszi -
2o1i
senior tag
Pár napja én is egy TIM-es gazdája vagyok.
Tegnap sikerült a legújabb HUN romot felerőltetni, viszont nem a refurbish, hanem az update opciót használtam. Így a szoftver verzió nem is lett EUR-xx.
Se előtte, se a frissítés után nincs 4G hanghívás. Minden esetben átvált 3G-re. Telekom a szolgáltató és eddig minden készülékemen működött a VoLTE.
Másnál van ezzel kapcsolatban tapasztalat? -
nyeklenyukk
csendes tag
szeretnék tökéletesen működő hívásrögzítőt v40-re, android 9-en. Született már vmi megoldás? Hallottatok már vmit? Nem szivesen lépnék vissza 8-ra. Csak ha más megoldás nincs.
köszi -
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #508 üzenetére
Melyik appot használod? Nekem cube teljesen gáz lett. A másik felet csak akkor hallom ha síri csend van körülöttem!
-
joco1977
tag
Amikor 8-as androidról frissítettem 9-re, akkor LG UP-al frissítettem TIM-ről HUN-ra, nem okozott gondot. Bár OTA frissítés nincs, de LG UP-al félévente felteszem az új HUN rom-ot REFURBISH módban, így lesz egy friss rendszerem.
Én innen szedtem le az LG UP-ot:
LGUP_Lab_Frame_Ver_1_16_0_3.msi: https://mega.nz/#!C7p1jIoL!qThtCrjmvKqlq5q39AkFebZCSHxmGHWr46oOjpGR87w
LGUP_Common_DLL_Ver_1_0_40_2.msi: https://mega.nz/#!32wHFKSD!dCLEdv0OInB6hMjCXVQ69LlI9DcKrueqwAK9-m47cWo
LGUP_UI_Config_m250n_[cxz].zip: https://mega.nz/#!rz4nlQqA!wSyZPzzTOK8AahDfnZxeX8gPrkeKvjy4FHxILNhYjhIElőtte telepíteni kell a LGMobileDriver_WHQL_Ver_4.4.2.exe meghajtó programot. Ezután jöhet a LGUP_Lab_Frame_Ver_1_16_0_3.msi, majd az GUP_Common_DLL_Ver_1_0_40_2.msi futtatása. A végén a LGUP_UI_Config_m250n_[cxz].zip tömörített fájlban lévő UI_Config.lgl fájlt másold a c:\Program Files (x86)\LG Electronics\LGUP\model\Common\ könyvtárba.
A telepítés előtt ki kell kapcsolni a telefont teljesen. Ezután le kell nyomni a hangerő fel gombot és lenyomva kell tartani, amíg a számítógéppel összeköttetésben lévő USB Type-C adatkábelt bedugod a telefonba. Ekkor a telefon feléled és elindul Download módban. Ha most először dugtad a telefont a számítógépre, akkor egy cseppet várni kell, hogy a számítógép bekonfigurálja a telefon illesztőprogramját. Ezután el lehet indítani az LG UP programot, ki kell választani a portot, majd a megjelenő program ablakban alul a BIN File sorban a legvégén a hármas pontra kattintva be kell tallózni a KDZ file-t, amit telepíteni akarunk. A Process sorban középen a Refurbish rádiógomb legyen bejelölve. Ezután rányomhatunk a Start gombra. Ha minden jól megy, akkor a frissítés befejezése után újraindul a telefon, a program felső részén a Step mezőbe kattintva a megjelenő üzenet utasítása szerint befejeződik a program futása, amit ezután be lehet zárni.
-
-
bakosarpi
tag
Sziasztok! Jelenleg v30at használok, igazán az akkuideje mennyire más a v30-hoz képest? Hozza, amit az előd, normál felhasználással? Köszi!
-
parts
tag
válasz
RetepNyaraB #522 üzenetére
Köszönöm az infót. Mivel lehet kikódolni? Nem biztos, hogy belefogok, de jó, ha tudom.
-
-
RetepNyaraB
veterán
A timet csak lguppal tudod frissíteni, azt is macerásan, de megoldható, ha megtalálod a működő dll-t.
Az én V30-am egy kikódolt tim-es készülék és vért hugyoztam vele, de végül sikerült, számtalan elvetélt próbálkozás után. Meg kell találni a speckó dll-t, amit elfogad ÉS olyan lgup verziót, ami támogatja is az egészet (nem egyértelmű sajnos). Persze nem is mentettem el a működő verziót és tele a pc különféle (többször átnevezett) dll-ekkel és vagy 3 fajta lguppal. Szerencsére most már global van fent és frissül magától.
-
parts
tag
válasz
stemplar07 #517 üzenetére
Én telefonon sosem használtam rádiót, még az okostelefonok előtti időkben sem, ezt csak a példa kedvéért írtam.
Sajnos a telefon TIM és az OTA nem működik, a Bridge pedig hibával abbahagyja a frissítést. Pie 20b van rajta, így vettem, de a novemberi frissítést már nem tudtam telepíteni. A 10 pedig ha lesz is, nem biztos, hogy hiba nélküli lesz, majd meglátjuk. -
parts
tag
válasz
stemplar07 #434 üzenetére
A frissítés után rendben volt minden? Nem voltak minőségi problémák, vagy funkció kivételek? Pl. a V10-nél a Nougat frissítés elrontotta a fülhöz emeléssel való hívásfogadást, ill. azt mondják, a fényképek minősége is kicsit rosszabb lett (én nem vagyok nagy fotós). Az Oreoról Pie-ra frissítésről is azt olvastam itt, hogy eltűnt az FM rádió. Vagy ez kizárólag Google biztonsági frissítés volt?
-
pit stop
addikt
válasz
nyeklenyukk #508 üzenetére
Igen.
-
nyeklenyukk
csendes tag
Feltettem az Lg fm rádió appot, de nincs. Szerintem némely verzióbol kivették!
Tényleg azt hogy tudom megnézni, hogy milyen piacra szánták, meg milyen verzió?
LM-V405EBW a hardver adatoknál. -
nyeklenyukk
csendes tag
Az hogy lehet hogy mate 9-en android 9 van, és tökéletesen műkszik a hangrögzítés?
Nem találkozott valaki mégis egy jól működő megoldással? -
motofi
aktív tag
válasz
nyeklenyukk #502 üzenetére
Tedd rá az Oreot! Azt mondják vissza lehet lépni. Van rá programja az LG- nek. Valaki ezt már a V30 fórum nál leírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Iphone 8 256GB
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest