- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyeklenyukk
csendes tag
válasz
nyeklenyukk #508 üzenetére
Melyik appot használod? Nekem cube teljesen gáz lett. A másik felet csak akkor hallom ha síri csend van körülöttem!
-
pit stop
addikt
válasz
nyeklenyukk #508 üzenetére
Igen.
-
motofi
aktív tag
válasz
nyeklenyukk #502 üzenetére
Tedd rá az Oreot! Azt mondják vissza lehet lépni. Van rá programja az LG- nek. Valaki ezt már a V30 fórum nál leírta.
-
motofi
aktív tag
válasz
nyeklenyukk #496 üzenetére
Szia! Bár nekem V30-van és Oreon vagyok az ACR van fent, de nem a play áruházas ha nem az unchained verzió az uptodown oldalról letöltve. Az tökéletesen működik. Neked a V40-en milyen op. rendszer van fent? Én is szemezek a V40-el ez lenne a V30 utódja, de android 8-cal szeretném mert 9 alatt nincs hívásrögzítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest