- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joco1977 #1183 üzenetére
Hali,
Megpróbálkoztam a frissítéssel LGUP segítségével, de ez nem megy.
Azt írja, "LGUP can't load model...", és kiírja az elérési utat, de a model könyvtáron belül még egy com nevű könyvtárat is keres. Olyan pedig nincs.
Úgyhogy megakadtam. Letöltöttem az LGMobile support tool-t, de az sem hajlandó foglalkozni ezzel a telefonnal. -
válasz
Faresz29 #1188 üzenetére
Én is onnan rendeltem, korrektség van. IMEI számos számlát adtak, és végig tartották a kapcsolatot a szállítás állapotáról.
Én az akkuidőn majréztam egy kicsit eleinte a tesztek alapján, de eddig azt kell mondanom, pozitív meglepetés a dolog. Egy reggeli 40 perces Waze használattal, aztán egy órás DAC-os zenehallgatással, hívásokkal, beállítások pöcögtetésével most tartok 82%-nál. A kis képernyő always on.
Ez jobb eredmény, mint az előző Sony Z3C-vel, pedig azt is jónak éreztem pl. iPhone-hoz képest. -
-
-
-
-
Sziasztok!
Most jött meg a V10-esem, ám azt látom, hogy H960 helyett H960A-t szállítottak. Ez gond szerintetek? Mi a különbség?
Emellett a telefon szerint a rajta futó Android 5.1.1 a legfrissebb elérhető szoftver... Hol lehet upgrade-elni M-re? -
Sziasztok!
Szerintetek szabad a VIP Phone-tól rendelni egy H960-as V10-et?
Megtetszett ez a készülék, elsősorban a jó audio minőséget vadászom, 24 bitben rögzített flac file-ok minél jobb minőségű lejátszására.
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? Bolti garanciás a cucc, mennyire megbízhatóak? Vagy a márkaszervíz is elfogadja ezt a garanciát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest