Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
SYABi79
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírni a saját V10 történetemet.
Bő 2 hónapja "Demigod crash handler" zöld képernyővel indult újra a telefonom miközben telepített egy alkalmazást.
Utánanéztem mi is ez, kiderült számomra, ez a V10 bootloopja. Kipróbáltam a telefon fagyasztását, amit javasoltak. Ez kb. 5 perc működési időt adott nekem, egy gyári visszaállítás pont belefért.
Gondoltam kikukázhatom a telefont innen, mivel nagyjából 16 hónapos lehetett. Tudtam, hogy gari már nincs, tisztában voltam azzal, hogy a G4nél ismerték csak el a bootloopot.
Másnap arra jutottam, hogy próbálok reklamálni az LGnél. Ezt az Lg honlapján Livechat formájában tettem.
Egy kedves ügyintézővel beszélgettem, és arra jutottunk, hogy a telefont az LG szervize bevizsgálja garanciális kereteken belül. Elküldtem a telefont másnap a szervizbe. Egy hétre rá kaptam egy hívást, lehet menni a telefonért. Nem éri meg megjavítani (főpanel csere), de adnak egy hivatalos szakvéleményt, amiben azt állapítják meg, hogy a gsm boltnak raktárról cserélnie kell a telefont, mivel az javíthatatlan (továbbra is garancián belül).
Ez egy régebbi telefonnál kicsit érdekesnek tűnt (eleve 0 saját raktárkészlet a boltban).
Elmentem a gsm boltba, ahol azt mondták, hogy ezt a telefont az LG "gagyi házi" szervize vizsgálta be, majd ők külön bejuttatják a Telemaxhoz, az majd kijavítja. Azt is hozzátették, mindenféleképpen megoldják a problémámat.
Hetek múlva a Telemax visszadobta a telefont, adott mellé egy 100k körüli főpanel csere ajánlatot. A gsm bolt ezt nem akarta kifizetni.
Én persze ismételgettem nekik emailben, telefonon, hogy ott az LG szerviz hivatalos állásfoglalása, ahhoz tartsa magát.
A vége az lett, hogy a bolt saját sufni szervizében, akárhonnan beszerzett főpanellel kijavíttatta a telefonom.
Erre persze másfél hónapot kellett várnom összességében.
A telefon amúgy jól működik.
A lényeg, hogy senki ne hagyja annyiban, ha ilyen módon romlik el a telefonja. Lépjen kapcsolatba az LGvel, ők végig segítőkészek voltak.
Igazándiból a gsm bolt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest