- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strucc
csendes tag
Nekem furcsának tűnik tesztet írni legalább a gyártó által kiemelt tulajdonságok részletesebb vizsgálata nélkül.
A telefon egyik FŐ újdonsága és fantasztikus tulajdonsága a hifi DAC, amire annyi figyelem került a tesztelőnél, hogy "állítólag van benne".
Egy nagy HiFi nevű gomb van a kapcsolósorban, képtelenség, hogy ne nyomjon rá valaki, miközben fülhallgatón át hallgat bármit. Ehhez nem kell a gyártótól leírás, csak egy kis kíváncsiság.Természetesen másik DAC is van benne, mint bármi egyéb kütyüben, ami a zenéinket lejátszani hivatott, a HiFi gombot nyomkodva lehet a kettő közt váltani és nagyon durván elcsodálkozni. Mintha addig a szomszéd folyosóról jött volna a zene és hirtelen belépnénk a zenekar közelébe. Kinyílik a tér, rögtön lesz basszus, megfelelő minőségű zene hallgatása mosolyt csal az arcra.
Maradjunk annyiban, hogy mobiltelefon ÍGY még sohasem szólt. Végighallgattam az LG és Samsung összes csúcs telefonját (S6 edge +ról váltottam V10-re) és sehol semmi ehhez képest.
Mindezt úgy mondom, hogy K3003-as fülessel hallgatom és a "rendes" DAP-om egy AK240. Komolyan könnyebb szívvel válnék meg az AK-tól, ha valamiért el kéne adnom, ha ilyen pótlék van utána.
Persze nem hajtja ki úgy a füleseket, max hangerőn kell hallgatni azt, ami az AK-n alig van túl a tartomány felén. De ezt előre lehet tudni. Az elérhető hangerő megfelelő.A tesztben említett fényszivárgást (akármit jelentsen is) én egyáltalán nem érzékelem, az enyémen semmi ilyesmi nincs. Ki kellett volna cserélni, ha ilyen példányt kaptak.
A kis felső kijelzőt amúgy én is a "simán elnék nélküle" kategóriába sorolom, a baj az, hogy beáldozták érte a LED-et, amit az eddigi phableteimen úgy szerettem, de ez is inkább megszokás kérdése.
Kezelési sebességre nézvést az S6 edge+hoz képest nem igazán érzékelek. A használati sebesség nincs semmilyen arányban a benchmark teszt eredményekkel pl. az S6-hoz képest, a 4GB RAM fontosabb és az adott itt is.
Az akksi valóban gyengébb, mint kellene, de ez nagyjából az egyetlen komolyabb bajom. Estére azért még megvan 10-20%, éjjel pedig úgyis megy a töltőre.
Januárban jön Európába is a V10, de csak 32GB-os verzió, cserébe állítólag valami dög AKG fülessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest