- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Ezen jól tudott fogni az LG.
-
Teszla_
senior tag
Ebben a típusban csak a letisztultság tetszik, amúgy felejtős. Viszont a cikkben a képen a bal felső barnás-bordós árnyalatú ház az nagyon bejön.
-
plus44
veterán
Egész kellemes kis teló, a kinézetével semmi gond, bár nekem a kezelhetősége kicsit nehézkes volt, de abszolút megszokható.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ricardo
titán
Jó dolog ez. Egy strandon töltött nap után ha még nem lopták el a napon hagyott telefont, fel tudod hívni az asszonyt és el tudod magyarázni hogy miért kell mindenképpen kocsmázni menned
Jó ötlet ez a napelem, bár még nem elég hatékony. Azoknak lehet nagy segítség akiknek rendszeresen lemerül menet közben a telefonjuk. Igaz ezt sosem értettem hogy csinálják
-
EczkE
veterán
Mint sokan, én sem hittem volna, hogy ilyen sikeres lesz.
Asszem mindenféleképpen!
-
MODERÁTOR
válasz rudymester #10 üzenetére
Mint a régi topikjában kiderült, a T-nél nem része a csomagnak a napelemes hátlap, azonban a Vodafone adja hozzá.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
PierNight
aktív tag
engem az zavar marhára h az ilyen olcsóbb készülékekbe van facbook stb kliens bezzeg arénába nem raknák bele....
-
littlelion21
addikt
Mit tesz a marketing egy hót' átlagos készülékkel...
-
Jadro
veterán
válasz rudymester #10 üzenetére
De most komolyan: Minek? Max egy kis örömet okoz hogy na még egy vacak amit ki lehet csomagolni. Ténylegesen nem nagyon használható, a költségeket meg lehet hogy aránytalanul megdobta volna. Gondolom a szolgáltató jobb árban kapta e kiegészítő nélkül.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rudymester
senior tag
Nem tartottam sokra a megjelenés környékén ezt a telefont mert marha drága volt.
Most jó opciókkal kapható, de a napelemes hátlap akár a csomag tartalma is lehetett volna.Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
m@xsys
senior tag
Lassan visszajönnek divatba a színes hátlapu mobilok.
Nekem bejött ez a mobil, a családba el tudnám képzelni, viszont akinek szántam volna, nem szereti az érintőst egyelőre! -
jooker82
nagyúr
A tv kampány hozza hatását...igy kellett volna az lg crystallal is,..ez utóbbit kevésbé ismeri,szolgáltatónál sincs igy ne is várjon sokat tőle az lg...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
veterán
Azért az egymillió darabot nem látom olyan nagy sikernek a középkategória alsóbb szegmensében egyharmad év alatt. Inkább csak mérsékelt siker.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Norbi21
senior tag
Ezt én sem gondoltam volna. Nem sok újítás került bele, ezért is lepett meg, hogy elég sikeresnek tűnik.
-
JanFe
aktív tag
Ez jol viszik...
"There is nothing permanent except change"
-
atike
nagyúr
Megy is a reklám a tévében...
-
RandomGosu
senior tag
igen energia takarékos megoldás! viszont már jó lenne ha nem csak egyféle mobilba szerelnek ilyet...
-
GALARDO
addikt
Azta!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ez a telefon ennyire sikeres lesz! Ezek szerint jó döntés volt az LG részéről...
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest