Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
horimiki72
aktív tag
válasz
szala86 #12402 üzenetére
Milyen beállításokon használod a Shazos-t?Én 1,2-1,3Ghz re raktam és Interaktiv és Agressiv-en volt de melegszik eléggé amit a jacky-el nem csinált egyáltalán pedig ugyan ezen volt(igaz ott nincs agressiv)elötte meg a gyári kernel volt ami nem melegedett de mást se csinált gyorsan azt inkább hagyjuk...
Más
Nem tudom ti,hogy vagytok vele de szerintem elkurt@k a Youtube alkalmazást ha a legutolsó verziót nézem úgyhogy ha vissza szeretne valaki térni a régihez akkor törlés,automatikus frissítés kikapcs a gplay-en és
ezen az oldalon megtalálható a YouTube 4.4.11 (v5b), *1080p* / 720p HD (over WiFi & 3G), screen off playback fekete hátterű változatban és a megszokottban.
A másik alkalmazás ha esetleg valaki nem ismeri ami szerintem a teló zenei hangzásán profin javít az a Noozxoide EIZO-rewire™ PRO (2.0.1.15) ami akkor jó ha nem akarunk EQ csuszkákkal barmolni hanem egy-egy lépésben állíthatunk a hangszinen/basszuson igazán finoman.Angolul tud csak.Addig nem működik amíg egy másik hangzásmódosító alkalmazás is fut párhuzamosan.A pro-t töltsétek le a kettő lehetőség közül ha úgy döntötök kipróbáljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest