Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
Olvasva a hírt hogy megjelent a V30A hivatalos csatornán is, tegnap elővettem a dobozából a telefont, ráengedtem a gyári frissítőt, észlelte a V21F-et, szólt, hogy van újabb és csont nélkül frissített V30A-ra. Lusták, hajrá!
Amúgy az ICS jól sikerült, nem vettem észre rajta röccenést, egy bibi volt, hogy a frissítés után éjszaka repülő módban lezabált 12%-ot 6 óra alatt, de mivel semmi egyéb app nem volt még rajta a gyáriakon kívül, így nyomtam egy alaphelyzetbe állítást, azóta eltelt 6 órában 1%-ot esett.
-
viewdetails
addikt
válasz
Pumika1975 #10273 üzenetére
Mindkettő volt fenn, jelenleg v21f.
Kezdek hw hibára gyanakodni a magas rádió használat miatt, ezért kérdeztem, ki, milyen hálózaton használja. -
viewdetails
addikt
válasz
Pumika1975 #10271 üzenetére
Nem app, már semmi nincs fenn a gyáriakon kívűl, csak a BBS. Egyértelműen a rádió rész zabál, de nem tudom, hogy a flasheléskor azt felül írja-e valóban.
-
viewdetails
addikt
válasz
horimiki72 #10203 üzenetére
Köszönöm a linkeket és a hangerő+bekapcs tippet, tegnap este 11-kor még egyszer nekiültem, és a következőre jutottam:
-egyrészt sikerült flashelni. Ha már lúd, legyen kövér alapon, kétszer is.
- másrészt valaki régebben írta itt, mekkora sz*pás ez az LG-ken, hát valóban nem sokat változott az Arena óta.
Első nekifutásra megint eljutottam a 6%-ig, telefon zörren, kikapcsol, hibaüzenet, kommunikáció megszakadt. Kivettem az akksit, kártyákat, visszadugtam hangerő fel+bekapcs, OMAP drivert nem talált, de a progi felismerte, elindult, 6%, továbbmegy, 15%, 40% 50%, puff, rezzen, megáll, hiba a kommunikációban. Lehúz, visszadug, Restart gomb, flash újraindul, 50%-nál ugyanaz. Be már ugye nem kapcsol, úgyhogy nincs más hátra, csak előre, telefon notebookról lehúz, akksi vissza, hangerő+bekapcs, visszadug, éééés... végigmegy.V21E fenn van. Factory reset, kikapcsol, újra USB-re rak, és már nem kell kézzel download módba rakni, egyből felismeri bekapcsolva, és végigviszi. V21F fenn van. Gyorsan visszaraktam azt a pár programot, ami fenn volt, és mentem aludni.
Jelenleg a Cell Standby továbbra is magas, 43% (3ó:36p), 6% (20p) kijelző használat mellett, a BBS szerint a DataTracker-PStraffic a legnagyobb fogyasztó, elkezdem szépen leszedni a programokat, és még figyelem.
-
viewdetails
addikt
válasz
RVR400 #10193 üzenetére
Lehet, mindenesetre egy német oldalról most betallóztam egy német fw-t, ami majd 50 megával nagyobb (354) mint az olasz (304) verzió, és most elindult.
Ja, olyan apróságokon már fenn sem akadunk, hogy a hosts fájlba nem új sorba nyomja bele a localhost-ra irányítást, hanem a legutolsó hashtages sor végére, ezért nem kaptam országválasztót...Szerk: Megállt 6%-nál, majd kibökte, hogy megszakadt a kapcsolat... De legalább bekapcsol.
-
viewdetails
addikt
válasz
RVR400 #10191 üzenetére
Egyik sem, kezdek morcos lenni...Az egyetlen épkézláb hibaüzenet, hogy nem tudja az LGMOBILEX/Phone könyvtárat törölni, ami két okból is lehetetlen:
1, cmd-ből, rendszergazdaként fut a vbs szkript
2, nincs is ilyen könyvtár az LGMOBILEX alatt.Driver újratelepítve, kábel átdugva. Már csak a kdz fájlra tudok gyanakodni, mert LG-től letölthetetlen, neten találtam egyet, nagy nehezen.
-
viewdetails
addikt
válasz
horimiki72 #10189 üzenetére
Köszönöm, közben rájöttem, ahogy olvastam az XDA-t, bár flashelni még mindig nem sikerült: OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate.
-
-
viewdetails
addikt
válasz
horimiki72 #10182 üzenetére
spuros, horimiki72
Köszönöm, ezt a kdz flash-t akartam elkerülni, mert úgy olvastam csak XP alatt stabil, az pedig már nem nagyon van a közelben, max VMWare. Ezek szerint itt nem úgy van, mint pl. Sony-nál, hogy ha kérek egy szoftverjavítást a gyári programmal, akkor az tokkal-vonóval, systemmel-basebanddel felülírja az addigi konfigurációt.
A főzött ROM esélyes, hogy volt fenn, öcsémé a készülék. -
viewdetails
addikt
Sziasztok,
pár hétre került hozzám egy O3D, gyári V21F-el, és iszonyat Cell Standby fogyasztással, merül mint a nyeletlen balta, 100-ról 0-ra 14 óra alatt, két push email fiókkal, 0.0 játékkal, némi telefonálással, és 20 perc böngészéssel.
Rootoltam, wipeoltam, az xda összes build.prop trükkjét (fast dormancy, stb.) kipróbáltam, de semmi érdemi változás.
Lehet ezen valahogy külön basebandet frissíteni, vagy a gyári frissítéskor megcsinálja a program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest