Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spuros

őstag

Eléggé szer látni, hogy ennyire elkeseredett a társaság (amit persze meg is értek ezek után, nem hiába váltottam én is)..

Nagyon sajnálom, hogy ennyit b@sz@kodnak a frissítéssel és ha még meglenne nekem is az O3D akkor most mondanám, hogy azt hiszem biztos lehetek benne, hogy nem érkezik frissítés.

Nem is tudom, hogy van e még olyan gyártó aki ICS-t frissít a telefonra. Immáron mindenhova JB-t küldenek ahol a frissítés van fontolgatva..

Ez lehet bizakodásra ok is, de félek az LG végképpen elfordult a 3D-től és talán a 3D Max-tól is. Ez egy jó tapasztalat volt nagyon sok embernek. Bár az, hogy ennyi késés után nem JB-vel jött az update a 2X-re és a Black-re az szégyenletes. Persze az üzlet az üzlet és nem szeretetszolgálat. De azt hiszem elvárható lett volna.

Én az utolsó percekig szerettem a telefont. De hogy ott hagyták a sz@rban az igazán b@szta a csőröm.. Nincs semmi információ, hogy érdemes várni vagy sem.. Ha kijelentették volna kerek perec, hogy nem nem lesz akkor talán még megmaradtak volna nagyobb százalékban azok akik hűek az LG-hez.. De így még többen lesznek azok akik azt mondják, hogy soha többet LG.

Új hozzászólás Aktív témák