Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Eleinte tök jó volt a v21f, de mostanában szarakodni szokott. Volt hogy nem engedett fel wifire, volt hogy beléptem a menü/beállításokba, és csak fekete háttér fogadott, és ami a legújabb, hogy nem tudtam fényképezni. Úgy felbasztam magam...... ezt mind az utóbbi héten produkálta.
Gondoltam ránézek a telefonon, hogy jött-e valami fincsi frissítés. Erre nem azt írta ki pillanatok alatt, hogy Ön a legújabb verziót használja, hanem úgy elgondolkodott, hogy ha nem állítom le a keresést, még mindig keresné
Feldugtam laptopra, mondom megpróbálom ott is. Felismerte hogy a v21f-et használom, de írja, hogy van új. ÁÁÁÁ, mi lehet az? Reménykedtem, hogy nem a v21a-t rakja újra. Letöltött 355megát kb fél óra alatt, és lett egy v21g-mKíváncsi vagyok ez javítja-e a korábban leírt problémáimat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Revolut
- Autós topik
- Biliárd és snooker topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest