- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasnac
aktív tag
Köszönöm!
Másik dolog ez a vodás Rom nem hozza azt amit kellene , 1-1.5 hete használom és cudarul bellasult sőt még random fagyások is vannak maikor a kijelző nem kel életre ... nem igazán értem mi lehet vele. Egyébként több jó dolog van benne ,de inkább stabilabra vágyok...
CM11-e mi a helyzet ? az új updateel hasít a kicsike? Random fagyások zenelejátszó akadás /kilépés ilyesmik tapasztalhatóak ? Mert őszinte leszek a 4.1.2 egyhuzamba 900 órát is volt bekapcsolva és nem tapasztaltam semmi ehhez hasonlót minden ment úgy ahogy kellett néha elgondolkozott de nem úgy mint a V20D hogy minden proginál ... szomorú vagyok hogy egy normális KITKAT sem müködik rendesen... -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
Telefon függetlenítőt melyiket tudnátok ajánlani ? szempontok : olcsó , online , gyors.
(vagy ha ismeritek ehez a készülékhez tartozó unlockoló progit nekem az is megfelel)
Köszönöm -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
Kis segítség.
CWM elinditása ha csak a telefon van kéznél !!telefon kikapcsolt állapotában a power és volume+ gombok együttes megnyomása majd tartása addig amíg kinem jön egy fekete hátérrel angol szöveg Ekkor gyorsan a volume+ gombot elengeded de csak azt és vársz , majd elfeketedik a képernyő 5-10 mp-re és bejön a CWM. Nálam ez müködött többszöri próbálkozásra is !
Remélem segítettem.
Üdv -
Rasnac
aktív tag
Hello hallo az a nagy bánatom hogy biza vannak ram bajai az uj romnak ... Random kifagy a zenelejatszo úgy hogy nem is csinálok a teloval semmit , sokkal lassabb a multitasking valami extra progit ti raktatok fel a jobb ram ellátás végett
? -
Rasnac
aktív tag
Valaki tapasztalt random fagyást ? Zárolt képernyö befagy és nem reagál semmire csak aksi ki-be. Remélem csak egyszeri eset volt
Valaki jo féle billentyű zet progit tud mondani? A g3 sajátján gondolkozok. -
Rasnac
aktív tag
Hihetetlen de igaz a sim kártya blokkolta az összes gyári app frissitését... eszem áll meg hogy ebben mi a logika?!
Cwm inditása csak telorol ? Erre van valmilyen lehetőség ?
Köszi -
Rasnac
aktív tag
helló újabb probléma
v20D vodafonosat toltam fel. weather widget nincs ... kéri hogy frissítsem de az app központba meg nincs , a zárképernyőn meg ott van .... egyébként határozottan gyorsabb mint a v20b , tetszik asszem tesztelgetem még kicsit
a weather problémára nem tud valaki gyógyírt ? Kösz
-
Rasnac
aktív tag
válasz
dSERiES #2069 üzenetére
Sziasztok! Az a szörnyű helyzet áll fenn hogy csak ugy cwmből a 4.1.2 re nem lehet flashelni a v20D-t . Nem indul el csak a bootképernyő (jelzem hard reset wipe cashe meg hasonlo finomságok sem segitettek) ti v20b re flasheltétek? Az lenne még fennállo kérdés hogy bár nem kapunk hivatalos lollipopot de valaki (varcain vagy valaki okos) elkezdte e a heggesztését?
Köszi -
Rasnac
aktív tag
Amit most találtam az lg l9 ii stock romjai közt : LG_L9_II_v20D_13_10_14.zip ez a vodás sallang nélküli ugye ? Mást nagyon nem piszkáltak benne , vagy ez több mint a vodás ?
Köszi -
Rasnac
aktív tag
válasz
dSERiES #2060 üzenetére
Szia ! Köszönöm a gyors vàlaszt
Az lenne még a kérdésem hogy a v20d t elég csak cwmből tölteni és 4.1.2 re is rálehet tolni vagy csak v20b re lehet ?
1-2 hetes probaidőt szerintem adok a v20d nek. Ha csak a launcher 2mp ig tolt az engem sem zavar csak ne fagyon ki a telo random , meg pl zsebben ne induljon ujra.de ha jol olvastam akkor jobb a ram kezelése is ugye?!
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne ,hogy bár én a 4.4.2-t (V20B-t) csak 2-3 hétig használtam de úgy döntöttem kukába való , mert a 4.1.2 sokkal jobban használható (nincs knock meg pár dolog de nekem a stabilitás a lényeg céges levelezés és egyéb dolgok miatt) a kérdésem az lenne hogy a V20D mennyivel jobb-e mint a v20B, a home képernyő 5-10 mp-re is kifagy? random kikapcsolás leterhelt ramnál galéria fagyás , zenelejátszó random leállás stb... nem nagyon szeretnék mókolni rajta ,csak felraknám a CWM -est ha tudja tartani a stabilitást. Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv: Thom -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok ! És egyébként a rambooster-t próbálta már valaki ? Tényleg olyan jó mint ahogy írják ? vagy csak parasztvakítás ?
Köszi -
Rasnac
aktív tag
-
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
UPDATE: Igen , sikerült felfrissítenem és vissza is tennem a JB-t ,KITKAT jó volt , DE a knock on pl nem megyensehogyse akarta magát aktivizálni , pedig még tippként is kiirta a kitkat ...
Aztán a másik legnagyobb problémám hogy nem tudok letölteni az külső SD kártyára .És ez biza nagyon fájó momentum :/
egyébként tudtok valamilyen megoldást (root nélkül ) amivel ez megoldható , azt tudom hogy a saját fájlkezelője engedi a másolgatást , de pl egy Ttorrent nem enged rá tölteni , se egy total commander átnevezni.
(vagy ha nagyon úgy van akkor rootal)
Pluszban : ART-ot kiprobáltam valóban több szabad hely kell neki a belső SD-n , és kicsit lassan indult el az első start-ja , viszont onnantól elég jó volt , néhány app : galéria , real racing 3 , antutu , random kidobott , ezért még ezzel várnék egy kicsit . De a Dalvik jól müködött , bár nem tudom miért többször fagyott ki a Home mint JB-n. Ez lehet mondjuk az én hibám is mert kicsit nyüstöltem hogy mit tudSzóval én visszaraktam a JB-t.
(ha lesz megoldás a root-ra KK-ra illetve SD írás akkor azt kérlek írjátok meg , köszi )
Üdv -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok !
Ha PC suite progival frissitem Kitkat-re akkor nem tudom visszarakni a 4.1.2-t ??Mert most csak kiprobálni szeretném a KitKat-et . 4.1.2-vel teljes mértékben megvagyok elégedve , de annyian irtátok hogy ART-al jó , hogy kipróbálom ,de ha nem jön be jó lenne visszaállitani .
Köszi a válaszotok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest