Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
1ofthem
csendes tag
App2sd-nél egy kis probléma (2.1):
Rootoltam, majd elkezdtem az app2sd-t. Megcsináltam addig hogy átrakom a két mappát az sd kártyára. De nem láttam az sd kártyát. Viszont nekem volt app2sd 1.6 alatt. Elindítottam a GScript-et, és mindent úgy csináltam ahogy le van írva. De ezek szerint rossz file-al, mert most nem látja az SD kártyám, azt írja nem elérhető. Nem látom a windowsban sem, se a partition wizard-al. A program végig futott, és újraindítottam a telót mikor azt írta. Ezután ez a helyzet. Valaki tud valami megoldást?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Régebb óta 2.1-et használóktól kérdezném: 1.6-on sikerült beállítani hogy ha lezárom a képernyőt ne lépjen ki a wifiből, ezen viszont nem találom az opciót. Valaki?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Nem értem én sem ezt az egészet. Tegnap egész nap hibát írt ki, ma reggel viszont megtalálta, most töltöm, majd frissít.
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Továbbra sem értem hogy a telepítő felismeri hogy van frissítés, majd azt írja hogy mégsincs , ellenőrizzem a honlapon hogy van-e, és a honlap szerint is van... OMG
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Arra gondoltam hogy lehetséges hogy az App2sd alkalmazás miatt nem engedi a frissítést? Esetleg ezt valahogy el lehet tüntetni az sd kártyáról? Hogy ismét a telóról fusson minden? Hard Reset az Sd kártyát is visszaállítja gyárira?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Bedugom a telefont, elindítom az updater-t, csatlakozás ellenőrzés majd verzió ellenőrzés. Lenn a nagy Frissítés gomb rózsaszín lesz, rákattintok. Ismét csatlakozás ellenőrzés. Telefon frissítés: Elemzés fül, megkérdezi hogy befejezem-e a biztonsági mentést. Rámegyek hogy igen. Szoftver verzió ellenőrzés, majd kiírja hogy a frissítés nem támogatott, alatta hogy kérjük ellenőrizze a modell nevét és támogatott készülékek listáját. Válassza a kapcsolat opciót. Ha rámegyek behozza a honlapot ahol ha kiválasztom a GT540-et akkor kiírja hogy van frissítés. És innen csak kilépni lehet a programból, nincs tovább mert leállt.
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
A fene egye meg ezt a szar updater-t. Huszadjára csinálom, mindig felismeri a telefont, alul megjelenik a frissítés gomb. Elkezdi frissíteni, majd 40%-nál megáll és azt írja: "válassza a kapcsolat opciót, blablabla". Erre megnézem a honlapon, és azt írja van frissítés, de az updater itt már azt írja hogy A frissítés nem támogatott. Mi a gond?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
A fene egye meg ezt a szar updater-t. Huszadjára csinálom, mindig felismeri a telefont, alul megjelenik a frissítés gomb. Elkezdi frissíteni, majd 40%-nál megáll és azt írja: "válassza a kapcsolat opciót, blablabla". Erre megnézem a honlapon, és azt írja van frissítés, de az updater itt már azt írja hogy A frissítés nem támogatott. Mi a gond?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Következő gondom: Nem találom hol vehetem ki azt a cseppenő hangot amikor írok. Mindenhol csinálja, és kezd az agyamra menni
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Valaki help, reseteltem a telót, és most sehol sem találom azt a beállítási lehetőséget hogy milyen időközönként szinkronizálja a gmailt
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Én kipróbáltam, tényleg sokkal több dolog fér, de mondjuk telepítek egy 14 megás alkalmazást, és a Quick Settings szerint 2 megát elvesz a telefontól. Aztán most rákötöttem a telót gépre háttértárként és most azt írja a Quick Settings hogy szabad a teló memória mint mikor nem volt rajta semmi, alatta pedig hogy No SD card. Ez miért van? Téved az alkalmazás, vagy mikor telepítek tényleg megy valami a telefon memóriájára is?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Ezzel vesződöm.
Itt akadtam el:
4 A Gscript Lite alkalmazást elindítod. Menü gomb -> Add script -> Load file -> válaszd ki az a2sd.sh-t -> Save. Ezután futtasd a scriptet, ehhez szimplán rá kell tapiznod.
Nekem nem mutat semmit. Select a file, és semmi. Valaki valami ötlet?- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
-
1ofthem
csendes tag
Én is vennék, ha valaki tudna rendelni nagyobb mennyiségben, biztos sok fórumozó hálás lenne!
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Leszedtem és telepítettem az Lg Pc Suite-t. A telót szépen csatlakoztattam a géphez, kivettem hogy háttértárként kezelje. Csatlakozás varázsló nem találja. Beraktam hogy kezelje háttértárként, úgy sem találja. Mit kell ilyenkor tenni?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan oldalt ahol a játékok Lite verziojának teljes változatát lehet letölteni? Vagy ezek még mind fizetősek és még nem megoldható?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Van 1 kis gondom: tegnap kiprobáltam a fülest, de mikor reggel kihuztam, a jele ottmaradt, és ugy csinal a telo mintha be lenne dugva. Semmi hang igy. Help
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Hali!
Hátha valakinek van tippje:
Átirányítottam minden levelem Gmail-re, az automata frissítés valamint a szinkronizácio bekapcsolva, de csak úgy működik ha manuálisan frissítek. A beállításoknál az automata szinkronizálás bekapcsolva, de azt írja ki hogy:
"Nincs elég hely a futtatáshoz. Töröljön néhány régit és folytassa."Akkor frissít magától ha kilövöm a netet és ujra elindítom. Esetleg valahol be lehet állítani hogy milyen gyakran frissítse a szinkronizálást?
[ Szerkesztve ]
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok! Két problémám van, remélem valaki tud segíteni Az egyik hogy beállítottam az emailem a telon, és van is mellè folyamatos wifi, de soha nem frissíti automatikusan, mindig manuális frissìtèst igènyel. A másik hogy bekapcsolva hagyom a wifit, elmegyek máshova ahol van wifi, meg is van jegyezve, de nem csatlakozik automatikusan csak ha belépek a wifi beállításokhoz. Van megoldás?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy lehetséges-e beállítani hogy mikor készenléti állapotba rakom, ne kapcsolja ki a wifit, hanem akkor is menjen folyamatosan?
- LG GT540 -
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: A marketről leszedett app-okat a telefon memóriára szedi le? Ha igen, ezeket át lehet pakolni SD-re? És hogyan?
- LG GT540 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest