- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
válasz pepe62 #34612 üzenetére
De oda igen kijelölöm,hogy mind majd másolás SDre kiírja hogy 250telszámot másol majd amikor megnyitom ASTRO val érthetetlen szöveghalmaz lesz csaka gépra átmásolva meg csak egy tel szám van öszvisz!
MIért kell HR nem lett babrálva teloval csak marketröl leszedett dolgok vanakn rajta.a képeket már lementettem a telo zsámokat nem tudom csak.[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.hogy tudom lementi a telefon számokat a pc re. mert a pc sync nél nem csinál semmit iletve azt írja kivan kapcsolva de sehogysde tudom bekapcsolni
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.Valaki tudna egy szerviz címet mert az LG forró drotját nem veszik fel ja budapesten ha van?
[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
válasz apaszka #34014 üzenetére
Szia.Minden gyári nem piszkáltam. teganpa mondjuk igen meleg i svolt a készülék amikro észre vettem ,hogy lemerült ma 50%nál áll pedig reggel vettem le a töltőről! Volt pár párperces telo kis angry birds és kész.Most meg éppen hiába probáltam hivást inditani nem csinált semmit illetve a képernyő olyan mintha tárcsazna de nincsen semmi hang és nem is megy ki hívás!
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
válasz apaszka #34004 üzenetére
Az szép.
Nekem naponta tölteni kell. De a teganapi 2x lemerülés engem is meglepet. ma reggel bekapcsnál ezt irta google android összeomlott leáll.Majd simán bekapcsolt.Nem lehet buherálva telom egyszer se.zenét nem is merek vele hallgatni .angry birds játszik csak napi szinten kb 1órát mondjuk az is szagatt mint állat. Vigyem szervízbe szerinted?Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Ma 2x merült le telom teljesen nem értem miért lehet ez?
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Van már hivatalos 2.2 a GT 540hez?
Mert idegesítő,hogy nem tudok semmit leszedni a marketből mert nincsen hely
Másik ..
Pár napja kikapcsol a telefonom magától lefagy ,majd újra indítás után azt írja ki android rendszer működése leáll de műszik a telom utána.
Néha meg olyat hogy hívni akarok valakit rányomok a hívásra de nem csinál semmit.Majd újra rányomok akkor hívást indít .
Valamint van hogy félnap alatt lemerül egyszer csak.
kb enyi.
Köszi a válaszokat.Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Szép estét.
még mindig nem megy az MMS pedig az android .hu n található leírás alapján jól van beállitva a telom.
más tegnap ota egy nap alatt lemerül a telom ugy hogy hirtelen melegedni kezd illetve forró lesz olyan mintha zárlatos lenne?Még a sim kártya is forró.találkozott valaki már ilyen problémával?Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok. az lenne a kérdésem hogyan tudom kékfogon átküldeni a zenéket egy másik telora? Mert tegnap hiába próbáltam nem volt sehol olyan hogy kékfogon küldés. Más MMS t küldtek nekem de nem kaptam meg Miért? tudja valaki?
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok egyre jobban kedvelem az androidos telot.de amikor írok miért van hang nem találtam olyat,hogy bill hang kikapcsolása.
van 2.2es verzió is már?
kinéztem az uj telom a defy lesz zaIphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem lehet már uncsi a pc suit nem látja a telefont. a telefon nál a pc sync et nem tudom bekapcsolni .ha usb mod ba váltok a gépem látja a telot és simán pakolok képeket zenéket. de a siut nem látja.
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
most szedtem le a km playertde nincsen hang hogy lehet a telon van hang? így meg nincsen?
[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
csináltam pár videót ma a telefonon van hangja. De át raktam gépre és kép van hang meg 0 Feltettem a pc suitot de nem látja a telot.tud valaki segíteni?Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok ezt [link]a jópofa ki sjátékot szeretném letőlteni elindul a bárkod majd megy a letöltés nagyon lassan aztán nem történik semmi nem tudjátok miért?
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
válasz Inarus #19934 üzenetére
köszönöm szépen .láttam fent valami vonalkód olvasó progit. Sajnálattal tapsztaltam nem ébreszt kikapcsolt állapotban valami black roommal viszont igen? az nem okoz gari vesztést?
lejött valami progi ami folyamatosan alul egy csikban reklámokat mutat,hogy tudom azt kikapcsolni eltávolitani?[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
miez az app brain? mert én hiába regiztem be nem tudok letölteni semit a telomra Mondjuk elég gyenge vagyok angolbol.
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
na szét néztem az általatok ájánlott oldalakon sok jó progit találtam.
azt mondjuk nem értem miért nem lehet kilépni a programokból? mert a delelőt használt összes progi fut a háttérben?Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Köszi megtaláltam .nagyon más ez a telo a nokiámhoz képest
Azt hittem ha össze kötöm a géppel automatikusan fel ajánlja csatlakozást.DE nem. Nagyon szoknom kell még telot. de ár és tudás arányában tényleg a legjobb telo
Ha jól olvastam ezt i slehet hackelni ?MInt a symbianos telokat? Milyen navit tudtok rá ajánlani?[ Szerkesztve ]
Iphone 15promax
-
netkoo
senior tag
Sziasztok. ma vettem egy ilyen optimust. de nem adtak hozzá drivert. win 7 nem ismeri fel hiába dugom össze a géppel de így nem tudok semilyen zenét felteni a memo karira.
Valaki tudna segíteni?Iphone 15promax
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó